Dagens træning: Højt humør

24.03.2003 00:00

Med et absolut strålende forårsvejr og en spillertrup i absolut bedste humør, var det en fornøjelse at følge dagens træning, som i øvrigt blev overværet af 5 trofaste fans. Spillertruppen sprudlede af højt humør efter weekendens sejr over Silkeborg, og dagens opvarmning var derformindre 'grundig' end vanligt. Den lette træning bød på lidt småspil og en afsluttende kamp på to mål.

Martin Retov

Unge og knapt så unge

En af lørdagens store præstationer stod Jonas Kamper for, da han afløste en skadet Mattias Jonson efter 20 minutter. Jonson forventer dog selv at være på træningsbanen allerede i morgen, da der kun var tale om et trælår. Unge Jonas Kamper greb chancen fra første færd på banen. Udover at være mand for begge oplæg til scoringerne, udfordrede, driblede og afleverede han meget flot. Mange har spået et gennembrud for den lynhurtige kantspiller, der dog maner til besindighed.

Dan Anton trykker af

- Jeg havde egentlig ikke regnet med at komme til at spille i lørdags. Jeg har allerhøjest håbet på at få 10 minutter, men da Mattias måtte udgå, skulle jeg bare gå ind og vise hvad jeg kan. Jeg synes egentlig at det gik meget fint. Jeg havde nogle gode ture op langs kanten. Jeg har også et skud på mål, men jeg er stadigvæk ung og har meget at lære. Nu har vi et par uger inden det store opgør mod FC København i Parken. Så må jeg bare knokle til træning og så håbe at det rækker til en plads i truppen. Som foråret har udviklet sig nu, bliver den kamp altafgørende. Vi har jo fået en helt vild start. Ikke alene har vi fået fuldt udbytte, men FC København har jo samtidig tabt 5 point i deres første 2 kampe, siger unge Jonas Kamper

Foran mål

SpillerProfil: Jonas Kamper

Sådan træner truppen i denne uge.