Dagens træning: Casper mobbet

27.03.2003 00:00

Ligesom de to seneste dages træninger, trænede et af klubbens stortalenter med ved dagens træning. Den kun 17-årige venstrekant Johan Absalonsen, der til dagligt spiller i U-truppen, kom til klubben i starten af det nye år. Johan Absalonsen fik, ligesom de resterende spillere, rig mulighed for at skyde på mål, da en del af træningen bød på skudtræning.

Ved den lejlighed var der flere komiske indslag, og nogle af spillerne var i tvivl om, hvorvidt er Ankergren havde benyttet aftenen i går på McDonald?s. Specielt Dan Anton Johansen morede sig, da er Ankergren kun kunne halvklare et godt skudforsøg fra ham, og efterfølgende var noget langsom til at komme op på benene igen.

ar Dalgas og Per Nielsen var atter tilbage iBrøndby efter landsholdstræningslejr i Vedbæk. Kun sidstnævnte deltog i træningen, da ar Dalgas måtte slide i styrkerummet, da nogle ugers problemer med det ene baglår, eskalerede efter en intern træningskamp på landsholdet. Derudover døjer Peter Foldgast med lidt knæproblemer, mens Ruben Bagger og Kim Daugaard stadigvæk er langtidsskadede.