Dagen efter Brentford!

06.03.2003 00:00

I dag blev der trænet i næsten 2 timer i dejligt solskin, og set i lyset af gårdsdagens kamp bestod en del af træningen i at øve afslutninger, og det så ud som om det var en befrielse for nogle af vores spillere at de kunne få bolden i mål. Ingen tvivl om, at hele truppen gerne ville træne skuffelsen over resultatet i gårdagens kamp ud, for der er ingen grund til at skjule det, vi kunne ikke være tilfreds med resultatet af vore anstrengelser i går. Sjældent har jeg oplevet at vi har misset så mange chancer, og når man tænker på at Brentford vel havde 3-4 chancer og scorede 2 gange ja så man man håbe om ikke andet at vi tager den lektie med os, så har det ikke været forgæves at spille denne kamp.

Der var næsten vanen tro 2 der stod over ved træningen i dag, og det var Auri og Mads Jørgensen der måtte en tur på cyklerne. Martin Retov var dog med i træningen igen, og så ikke ud til at have nogen problemer.

Eftermiddagen blev brugt til at besøge Rumford hunderacebane hvor der blev spillet på livet løs på de forskellige hunde, men jeg er næsten også sikker på at vi også her tabte, men det var dog en veltrængt adspredelse for truppen.

I morgen er det så tid til sidste test førend vi skal i gang med sæsonen, kampen er mod Charlton på The Valley og den spilles kl 14.00 lokal tid altså 15.00 dansk tid. Den afvikles i lighed med kampen mod Brentford for ?lukkede? døre, men der bliver dog givet lov til at dem der har lyst kan komme ind og kikke på en begrænset område af stadion i lighed med i går. Ligesom i går vil denne kamp blive opdateret live så i kan følge med fra ca. kl. 15.00 dansk tid.

060303-EB