BrøndbyTips: Dalgas tipper 3-0

21.03.2003 00:00

- Det odds holder da slet ikke, den kamp vinder de aldrig, den går aldrig hjem. Sådan lyder det ofte i omklædningsrummet når Brøndbyspillerne diskuterer kampe og spilleforslag. Og vi kunne blive ved. Det skal ikke være nogen hemmelig at spillerne hører til at blandt Dansk Tipstjenestes store kunder, og som en ny service til brondby.coms brugere sender vi nu en række af spillernes forslag videre.

ar Dalgas der efter eget udsagn spiller for maksimal profit, er første mand på banen.

Matchen

Her er der ingen tvivl. ar har selvfølgelig valgt at spille på Brøndby IF - Silkeborg IF på Matchen. Som Første målscorer har ar valg Brøndbys nye midtbanekomet Thomas Kahlenberg til odds 11,00.

- Kahlenberg viste så sent som i lørdags sin målfarlighed selv om det ikke bragte os foran, tror jeg på at han kan sætte et mål ind tidligt i kampen.

3-0 til de blå-gule giver pengene ni gange igen og er ifølge Dalgas et godt tip på kampens resultat.

- Holder Kahlenberg som første målscorer, og kan vi få spillet til at fungere lige som vi gjorde i store dele af kampen mod Viborg, tror jeg at vi løber Silkeborg over ende. Og så er 3-0 et godt bud, lyder det selvsikkert fra den vævre angrebsspiller.

Med 3-0 i ciffertips og Kahlenberg som Første målscorer giver halvleg/fuldstidsresultatet sig selv: 1/1 til odds 1,50.

Spil direkte på Matchen og se om Dalgas får ret i sine bud på kampen.

Den Lange

På Den Lange går ar i sin jagt på profit mod sine forudsigelser om resultatet af Matchen. At Brøndby slår Silkeborg, er han ikke i tvivl om, men der bliver alligevel lidt til modstanderen. Det samme gælder ars gamle klub, OB.

36. Brøndby - Silkeborg (0-1): 1 til odds 2,15
55. OB - Køge (0-1): 1 til odds 2,45

Spil direkte på Den Lange

Måljagt

Også Måljagten er interessant når der gode odds på banen. Her vender Dalgas blikket mod Premier League:

Chelsea - Manchester City
2-3/0-1

Newcaste United - Blackburn Rovers
1-2/ 0-1

- Chelsea er en klasse bedre end Manchester City, hvorimod Newcaste på trods af en god stime kan overraske negativt mod netop Blackburn. Selvfølgelig skal jeg også lige spille vores egen kamp på Måljagten:

Brøndby IF - Silkeborg IF
3-4 / 0-1

Spil direkte på Måljagten

Om Dalgas får ret i sine forudsigelser, kan du læse mere om i næste uge her på brondby.com.