Brøndby- og FCK-spillere svinger penslen

13.03.2003 00:00

Mogens Krogh, Allan Olesen, er Ankergren, Per Nielsen og Peter Foldgast er alle velkendte fodboldspillere, men nu kan de også skrive kunstmalere på visitkortet. De fem Brøndby-spillere er sammen med fem spillere fra F.C.København gået sammen om et velgørenhedsprojekt til fordel for hjerneskadede børn og unge i Danmark.

I samarbejde med den humanitære organisation Lions Club Brøndby har hver spiller malet et maleri, og derudover har hvert hold malet et fælles maleri. De 12 malerier bliver solgt på auktion fra i dag, og der bliver således mulighed for at erhverve sig kunst som nogle af de bedste fodboldspillere i Danmark står bag.

Auktionen løber til og med den 2. april. Det forhåbentligt store overskud går ubeskåret til hjerneskadede børn og unge i Danmark.

De 6 malerier og deres ophavsmænd.

De heldige købere af FCK-spillernes malerier vil få dem overrakt i forbindelse med kampen mellem F.C. København og Brøndby i Parken den 6. april. Køberne af de 6 malerier malet af Brøndby-spillerne får overrakt kunstperlerne 3 senere, når F.C. København den 9. april gæster Brøndby Stadion.

Malerierne blev malet i efteråret, og du har således mulighed for at erhverve dig det første og sidste maleri som Mogens Kroghnåede at male i sin aktive karriere. Se både Mogens´ og de andres malerier her

Brøndby IF's malerteam: Mogens Krogh, Allan Olesen, er Ankergren, Per Nielsen og Peter Foldgast

F.C. Københavns malerteam: Sibusiso Zuma, Peter Møller, Peter Nielsen, Erik Mykland og Thomas Røll