Afsted til England

04.03.2003 00:00

Trænerne og resten af A-truppen er her til morgen taget afsted til England, hvor de skal spille de sidste træningskampe inden det går løs i ligaen lørdag den 15. marts mod Viborg FF. Der står naturligvis også træning på programmet de dage der ikke spilles kampe, og Michael Laudrup ser frem til, at få de sidste ting pudset af:

- Træningsmæssigt vil vi fortsætte med hurtighedstræningen og sprint. Temposkift i spillet og højt tempo er to af fokusområderne her det sidste stykke tid inden det går løs ? det er helt efter bogen fortæller cheftræneren.

Kampene ligger rimeligt tæt på hinanden, hvorfor det ikke forventes at det bliver med identiske hold, selvom det også er ideen at spille den optimale formation ind under turen.

- Nej, i den første kamp på onsdag mod Brentford er det ikke sikkert vi stiller med det, derbliver startformationen mod Viborg. Det er til gengæld meningen at vi vil gøre det i kampen fredag mod Charlton. Den kamp kan vi såmænd godt kalde generalprøven inden det går løs, det er i hvert fald intentionen at stille i absolut stærkeste opstilling, så langt skadessituationen tillader det.

Laudrup har været godt tilfreds med optaktsfasen indtil nu.

- Det er gået helt efter bogen. Desværre er vi blevet ramt af nogle småskader, senest med Mads Jørgensen og Martin Retov, men alt i alt er vi godt tilfreds. Formen er helt sikkert ved at være på plads og vi glæder os virkelig til at komme i gang siger Laudrup med et forventningsfuldt smil.

Der trænes én gang om dagen de dage der ikke er kampe; kampene spillesefter planen onsdag kl. 14 og fredag kl 14. Der vil som sædvanligt løbende blive opdateret fra turen her på brondby.com.