Thomas i centrum

01.05.2003 00:00

Endnu en Brøndbyspiller kunnei aftesskrive A-landsholdsspiller på visitkortet efter en, i øvrigt god debut i rødt og hvidt. At det skulle blive Thomas? aften var tydeligt fra start, da man på Parkens informationstavler annoncerede, at både Thomas Helveg, Thomas Sørensen og ?Thomas? Laursen kunne fejre jubilæum i den silende regn foran små 15.000 tilskuere.

Den næste i rækken af Thomas?er der skulle fejres, var Brøndby IF?s nummer 7, Thomas Kahlenberg. Han kom ind med lidt over et kvarter igen og fik en flot modtagelse af tilskuerne.

Kahlenberg spiller Claus Jensen fri. Foto: Per Kjærbye

- Det er utroligt, at så ung en spiller kom ind i kampen på så overbevisende en måde. Hans første fem-seks berøringer var virkelig gode, udtalte landstræner Morten Olsen efter kampen til Ekstra Bladet.

Kahlenberg var desuden tæt på en debut-assist da han spillede Claus Jensen fri foran mål.

- Det slap jeg vel ganske fornuftigt fra. Det giver selvfølgelig en tryghed at komme ind og spille ved siden af Morten Wieghorst, som jeg kender fra klubholdet, fortalte Thomas efter kampen.

Kahlenberg var ikke ene om at repræsentere Brøndby IF, da Morten Wieghorst for første gang siden 1998 indgik i startopstillingen i en officiel landskamp. Dermed fik vice-anføreren sin 23. kamp i rødt og hvidt og er altså kun 2 kampe fra, at blive kaldt Thomas.

Per Nielsen, som også var med i truppen, fik lov at hvile benene alle 90 minutter.