Reserver spillede også uafgjort

27.05.2003 00:00

I går eftermiddags skulle Brøndby reserver forsøge at besejre AB's ditto, men ligesom i søndagens SAS Liga-kamp mellem Brøndby og AB, sluttede kampen uafgjort 3-3. Flot offentsivt spil resulterede i tre scoringer, heraf to af er Lorentzen, men gavmildt forsvarsspil tillod AB'erne at score tre gange på Kim Drejs i Brøndbymålet.

AB'erne stillede op med flere rutinerede og fysisk stærke spillere, men Brøndbytalenterne suppleret med bl.a. Kim Daugaard og Karsten Johansen fra A-truppen, spillede lige op med de grønblusede. er Lorentzen spillede en god kamp og tegnede sig for to af scoringerne, mens indskiftede Nick Liljendahl scorede det sidste Brøndbymål.

Talentchef Kim Vilfort var specielt tilfreds med midterforsvaret der spillede overfor AB's rutinerede Abdul Sule i angrebet.

- Det var en god kamp for Daniel Agger og Thomas Hansen. Abdul Sule er en uortodoks spiller der har nogle kvaliteter man ikke ser så tit, men jeg synes de klarede det flot. De havde godt styr på ham kampen igennem, beretter Kim Vilfort.