Per: Vi spiller for jer!

27.05.2003 00:00

Det traditionelle pressemøde før DONG Cup-finalen blev afholdt tirsdag eftermiddag i Parkens lokaler. Her blev det meddelt, at der allerede på nuværende tidspunkt er solgt små 24.000 billetter til pokalbraget, og der er stadig god gang i billetsalget.

De dårlige nyheder er, at det ikke ser ud til, at vice-anfører Wieghorst bliver klar til det store slag, hvilket naturligvis ærgrer Michael Laudrup.

- Mirakler findes ikke, men alligevel havde vi håbet at få Morten klar. Som det ser ud nu tror jeg desværre ikke vi får ham med, lagde Laudrup ud.

Morten Wieghorst med helt fremme mod AB

Der var repræsentanter fra begge hold til stede, og der blev udvekslet en del høfligheds-fraser, som traditionen også byder det. Det var dog også åbenlyst, at det virkelig er en kamp, der ses frem til fra begge sider af midterlinien.

- Vi har mange unge spillere, der aldrig har oplevet noget lignende før, og selvom der ikke er en rigtig pokalkultur i Danmark er kampen på torsdag virkelig noget, der bliver talt om. De er alle sammen virkelig sat op til den kamp. Så kan vi jo håbe, at tilskuerne er det samme, så vi kan få pokalkulturen frem i lyset på torsdag, smiler Laudrup.

Det største

Forholdet er ret identisk hos modstanderen, og Troels Bech er da heller ikke i tvivl om, at hans spillere er klar til kamp.

- Vi har ligesom Brøndby også mange unge, og kun 2 der har prøvet at spille pokalfinale før. Det er det største de fleste har været med til, og selvfølgelig går vi på banen for at vinde kampen. Det ligger simpelthen i klubbens kultur, at man spiller alle kampe med sejren for øje. Vore forberedelser har ikke været fokuseret på finalen endnu, men man kan da sige at vi har varmet op med at tabe to gange til finalemodstanderne, kommer det på sædvanlig knas-tør vis fra FCM?s cheftræner.

FC Midtjyllands målmand mener, at ingen af spillerne har prøvet noget lignende, og at det bliver næsten som at spille en landskamp med de mange tilskuere på tribunerne.

For fansene

Og netop tilskuerne har en nøglerolle i Brøndby-anfører Per Nielsens oplæg til kampen.

- Jeg har selv prøvet at spille pokalfinale to gange tidligere, og glæder mig sammen med de andre som et lille barn til den kamp. Vores supportere har været helt fantastiske i foråret og støttet os hele vejen igennem. På torsdag vil vi gøre alt for at betale dem tilbage med en pokalsejr!

Der er med andre ord lagt op til en fight af de større når Brøndby IF?s regerende mestre og Super Cup-indehavere tørner sammen med opkomlingene fra Midtjylland. Der er fuld gang i billetsalget, og har du ikke sikret dig en billet endnu må det kraftigt tilrådes, at købe den allerede nu.

Billetter kan købes her.