På vej mod nr. 200.000

19.05.2003 00:00

Tilskuerne er denne tid strømmet til Brøndby Stadion. Forårets tilskuer nummer 100.000 i SAS Ligaen og DONG Cup'en blev rundet i sidste hjemmekamp, og nu venter endnu et rundt tal om hjørnet. Dukker der mere end 16.272 tilskuere op på søndag mod AB, runder vi ligatilskuer nummer 200.000 på Brøndby Stadion i indeværende sæson.

Og med den intense kamp om årets Danmarksmesterskab som Vestegnens Drenge har lagt op til, tyder meget på at der vil være blå-gult inferno på lægterne i sæsonens tre sidste hjemmekampe, hvoraf opgøret mod F.C. København forlængst er udsolgt. Køb dine billetter til kampene mod AB og OB her.

Stærk i medgang - loyal i modgang. Faxe Tribunen bag Vestegnens Drenge

Publikum vil se mål og underholdende fodboldspil, og da Morten Wieghorst scorede i weekendens kamp, sikrede han, at Brøndby IF's målrekord fortsatte. Der gives ikke garantier i fodbold, men hvis du kan lide mål, er chancerne størst i Brøndby. De blå-gule mesterskabiranter og pokalfinalister er ubesejrede i mere end et halvt år, så der er masser af grunde til, at gå til fodbold på Brøndby Stadion i denne tid.

Har du ikke fået købt billet, og vil du undgå samme situation næste år, bør du sikre dig et sæsonkort til Brøndby Stadion. Dét kan du læse mere om her.