Nulløsning mod AB

25.05.2003 00:00

I dag skete det de færreste havde forventet inden kampen, mindst af alt Brøndby IF's spillere; holdet gik fra banen uden at have scoret. Efter at have presset AB's spillere overalt på banen i den overvejende del af kampen, måtte Drengene fra Vestegnen sande, at det her til aften ikke var nok til at sikresejren.

Ingenting er også det mest rammende udtryk for hvad AB skabte på banen, hvor Brøndby IF var dominerende det meste af kampen. Kun på et område var de to hold lige, nemlig på måltavlen, og det er jo dér der deles points ud.

Det ville bare ikke ville lykkes for Brøndby IF at komme ordentligt igennem AB's kompakte forsvar, og så kan man ikke vinde.

Chancer nok

Der var ellers chancer til mål i dag, og specielt Peter Foldgast må ærgre sig efter flere gode muligheder, bl.a. i første halvleg, hvor han et par gange var alene igennem med AB's målmand. Når man ser bort fra at hjemmeholdet måtte tage til takke med et enkelt point, og ingen scorede mål for første gang i 44 kampe, var der egentlig flere ting at glæde sig over. Kombinationerne flød nemlig rimeligt pænt, og ofte måtte AB's spillere løbe forgæves rundt efter en bold, de ikke kom meget i besiddelse af.

Det var det tydeligt, og forståeligt, at AB ville være ovenud tilfredse med at hive et enkelt point hjem idag; en solid defensiv var udgangspunktet til dagens kamp, og det koncept holdt AB gennem hele kampen.

Det var ikke godt nok, men Brøndby IF er stadig ubesejrede i foråret, og det ser ud til at Michael Laudrup får ret i sine antagelser om, at mesterskabet først bliver placeret i sidste uge af dette års SAS Liga.

Kampen : Brøndby IF - AB