Kampens tifo: Pokalfinalen

31.05.2003 00:00

I anledning af pokalfinalen var der fra Brøndby Tifos side lagt op til den helt store velkomst, da spillerne løb på banen i Parken. Og der er næppe nogen der er gået skuffede hjem i den henseende. Spillerne blev modtaget med en mosaik i papir, tilsat balloner, konfetti og store flag, og vokalt var modtagelsen så øredøvende, at hovedparten af tilskuerne på Nesa Tribunens nedre afsnit ikke registrerede DBU's forsøg på at igangsætte nationalmelodien over højttaleranlægget ? eller at FC Midtjylland havde medbragt en tusindtallig fanskare i den modsatte ende.

Gennem hele kampen var der en massiv blå-gul dominans på lægterne, og sjældent har der været så massiv opbakning til et hold i Parken, som det var tilfældet torsdag. Og med en opbakning som intet andet hold i Danmark kan mønstre, svigtede spillerne som bekendt ikke de mange fremmødte fans.



Søndag venter endnu en vigtig kamp i SAS Ligaen, når Brøndby IF gæster Viborg, og endnu en gang vil der være et massivt fremmøde af Brøndby-fans, der forhåbentlig vil gøre deres absolut bedste for at bakke spillerne op i alle 90 minutter ? en opbakning der i sidste ende kan vise sig at være guld værd for Brøndby IF.



Se flere billeder fra pokaltifoen her.