Forrygende salg i BrøndbyShoppen

01.05.2003 00:00

Et resultat og spillemæssigt flot forår blev i søndags kronet med en imponerende 3-1 hjemmesejr over rækkens nr. fire. FC Midtjylland blev spillet ud af banen og de stående klapsalver fra de 10.889 fremmødte efter kampen, var det synlige bevis på tilskuernes begejstring.

Det er dog ikke kun på banen det går godt. BrøndbyShoppen ved Brøndby Stadion melder allerede om mange solgte sæsonkort for den kommende sæson. Her får du en rabat på 250 kr. hvis dubestiller sæsonkort 2003/04 inden den31. maj.

Som noget nytbehøver du ikke længere at tage til BrøndbyShoppen for at købe eller forny dit sæsonkort. Læs mere her.

Derudover går meldingerne på et flot salg af spillertrøjer hvor specielt Peter Foldgast, Thomas Kahlenberg og Mattias Jonson hører til blandt favoriterne. Og her er det ikke unaturligt at der bliver langet et par hundrede over disken på kampdage.

BrøndbyShoppen har for nylig udvidet sortimentet med en børnetøjs afdeling, hvor specielt en helt ny børneudgave af målmandstrøjen nu kan købes. er Ankergren er populær blandt de yngre fans, og den specielt designede målmandstrøje går allerede som varmt brød.

Du kan læse mere om BrøndbyShoppen her.