Flot kamp og god stemning i truppen

11.05.2003 00:00

Små 20.000 tilskuere var her til aften vidne til en flot fodboldkamp, men noget så usædvanligt som et uskarpt Brøndby-hold. Chancer var der nok af, men desværre blev de ikke behandlet efter fortjeneste, så kampen endte uden vinder. Brøndby IF er dog fortsat ubesejrede i foråret, og mål-garantien holdt for 43. ligakamp i træk.

Den lyn-hurtige fløjspiller, Jonas Kamper, var én af dem, der burde have scoret et mål for hjemmeholdet, men i dag ville den ikke ind.

- Det var ærgerligt. Jeg synes vi spiller godt og jeg kommer også selv godt ind i kampen, men det er klart både jeg og et par andre burde have scoret, konstaterer Jonas Kamper tørt.

Chance-udnyttelsen var det gennemgående tema hos spillere og trænere efter kampen, men der var trods alt også glæde at spore over det gode spil. Per Nielsen var ærgerlig, men også rimeligt tilfreds med kampen.

-Det er en lidt flad fornemmelse her bagefter. Vi har chancerne og spillet, men vi er ikke skarpe nok i dag. Jeg synes vi spiller en rigtig god kamp og vi har faktisk ret godt styr over dem. At Graulund får scoret kan vi ikke gøre så meget ved, han kommer lidt bagfra og header den flot ind. Vi fortsætter med at spille godt, og om vi er 2 points efter eller á point med nummer 1 lige nu betyder mindre. Vi skal nok hente dem, slår anføreren fast.

Foldgast - igen!

AGF ville gerne have haft et mål mere, men det kunne Per Nielsen ikke sige så meget til.

-Det er meget svært at se om den er inde eller ej, men jeg kan forstå at det ser sådan ud i super-slow på tv. Det er sådan noget der sker, men det går så hurtigt at det er næsten umuligt at opfatte i kampens hede.

Peter Foldgast led ikke af samme mål-forbandelse som et par af kollegerne i dag, og igen fik han scoret et flot mål på Brøndby Stadion. Om målet fortæller han selv:

-Jeg ved ikke rigtigt hvad der sker før Allan O. får bolden i venstre side. Men han får den slået virkelig godt ind over, og jeg er tilpas fri til at kunne placere den ude ved stolpen. Det var en god kamp, men der er et par situationer hvor vi lige mangler det sidste for at kunne gå fra banen med alle 3 points. De manglende mål kunne dog ikke rigtigt mærkes på stemningen, for igen er der god stemning. Det er fantastisk at det er sådan hver gang vi spiller, og det er noget vi lægger mærke til, slutter måltyven af.

Michael Laudrup kunne ikke rigtigt sætte en finger på kampen ? altså bortset fra de manglende mål.

-Vi spiller igen i dag med en utrolig selvtillid. Det bliver en god kamp, rent fodboldmæssigt, men selvfølgelig skulle vi have scoret nogle flere mål. Det er en lidt mærkelig at gå til pause, bagud 0-1, efter dén første halvleg, men sådan er fodbold. Det er bare ærgerligt, men så er det heller ikke værre. Der er 6 kampe igen og 2 points op; det er bedre end vi havde turde håbe på før forårssæsonen.

Come-back til Ruben

Udover spillet var der flere ting at være tilfreds med efter kampen. Ruben Bagger fik en flot modtagelse, da han i kampens 72. minut fik det længe ventede come back. Selv var han da også meget glad efter kampen.

-Det var virkelig dejligt at komme ind. Det er klart at det varmer, når man får sådan en flot modtagelse, når man mærker at folk ikke har glemt én selvom man har været væk i et halvt år.

Om kampen og den resterende del af sæsonen konstaterede Ruben:

-Det var virkelig flot fodbold, men med et ærgerligt resultat. Det betyder dog ikke noget i det store billede, hvor jeg stadig tror at de sidste par kampe afgør hvor mesterskabet skal placeres, konstaterer Brøndbys come-back kid, og tilføjer:

-Mesterskabet forbliver vores, vi vinder det igen!

Det sidste er svært at vide, men der er ingen tvivl om, at selvtilliden fortsat er stor hos Laudrups tropper. Næste opgave er AaB i Aalborg, hvor 3-1 sejren fra i torsdags gerne skulle gentages.