Brøndby IF's DS hold stillede som vanligt op i en meget ung udgave, da forårets mest formstærke hold fra Vanløse besøgte Brøndby. I startopstillingen figurerede kun to spillere over 20 år;Kim Drejs og Ruben Bagger.

Drejs
Kildentoft, Hansen, Agger, Cagara
Arlofelt, Lorentzen, Zimling
Absalonsen, Bagger, Bendtsen

Ifølge træneren, Tom Køhlert, vil DS-holdet aldrig komme til, at spille 0-0, og det har indtil nu holdt stik.

Allerede i 3. minut af lørdagens opgør var det klart, at heller ikke denne kamp skulle ende mål-løs. Efter en lidt underlig situation, hvor Brøndby IF's målmand Kim Drejs kommer en smule langt ud af målet, kunne Vanløsebringesig foran, og så var det op ad bakke for det unge hold.I ca 40 sekunder!

Ronnie Bendtsen udlignede nemlig mindre end et minut senere, og herefter overtog Brøndby IF kampen.Omkring den halve time blev tingene sat på plads: Først Lorentzen til 2-1, så Bagger med sit første af 3 mål til 3-1. Kort før pausen spilles Cagara igennem og han runder målmanden, og selvom trækket bliver langt får han alligevel ekspederet bolden i mål.

Zimling måtte kort før pausen udgå med en skade, men ifølge offeret selv er der kun tale om et slag der ikke holder midtbaneslideren udenfor.

Trods den komfortable pauseføring på 4-1 fortsatte løjerne i anden halvleg, og selvom de sidste 45 minutter også blev vundet 4-1 kunne det kunne snildt være blevet til flere end de i alt 8 mål til det unge Brøndby-hold. Spillet var nok det bedste man har set holdet præstere i foråret, og ligeledes var det godt at se, at Ruben Bagger havde fundet målnæsen frem igen.

4 minutter inde i anden scorede først Ruben Bagger til 4-1, hvorefter er Lorentzen nettede til 6-1 efter et lille kvarter. Vanløse udlignede kort efter, men i kampens sidste 5 minutter sørgede først Johan Absalonsen og siden Ruben Bagger for, at Brøndby IF kunne gå fra banen med en flot sejr på hele 8-2.