DS: Nederlag mod Roskilde

21.05.2003 00:00

Tirsdag aften var et særdeles ungt Brøndby IF-hold i aktion i Roskilde. Her var den tidligere Roskildespiller Ruben Bagger en af de få der trak gennemsnitsalderen i startopstillingen op.

Kampen var meget lige, men begge hold havde svært ved at komme til store chancer. Alligevel fik Kenneth Larsen en stor chance da Brøndby kombinerede sig flot igennem, men desværre stadig 0-0.

I midten af 1. halvleg kom hjemmeholdet foran. Efter et gennenbrud på venstre fløj fik Roskilde spillet bolden ind foran mål hvor Brøndbys forsvar i første omgang afværgede, men bolden røg derefter lige udtil en Roskildespiller der scorede til 1-0.

Brøndby-talenterne rejste sig dog hurtigt igen, og godt 5 minutter senere udlignede Ronnie Bendtsen efter et godt gennembrud i venstre side. Rart at se Bendtsen score igen, som han gjorde det så ofte i efteråret.

Målmanden i vejen

I 2. halvleg sov Brøndbys forsvar i et minuts tid hvilket Roskilde udnyttedetil at score et besynderligt mål. Herefter bølgede det frem og tilbage, og begge hold havde chancer. Roskilde ramte undersiden af overliggeren, og Martin Arlofeldt blev spillet fri med Roskildes målmand, der dygtigt klarede.

Det lignede en hjemmesejr, men Brøndby satsede meget i slutfasen og burde have udlignet. Sidste chance kom 2 minutter ind i overtiden, hvor Ruben Bagger på kanten af offside fik en kæmpechance. Kun 3 meter fra mål, men igen kom Roskildes keeper i vejen.

Hvis Brøndby fortsætter den offensive stil fra specielt 2. halvleg, er det kun et spørgsmål om tid før målene igen rasler ind for de blå-gule. Næste kamp er lørdag kl. 15:00 i Brøndby. Modstanderen er et af holdene fra bunden af rækken, nemlig Vanløse.