DS: Nederlag i weekenden

19.05.2003 00:00

Selvom Danmarksserieholdet var forstærket med bl.a. Ruben Bagger fra 1. holdet, lykkedes det ikke Tom Køhlerts talenter at hente point på hjemmebane, da Helsingør i lørdagens kamp vandt med 3-0.Hele seks spillere fra 1. holdstruppen disponible for Tom Køhlert, men hverken Ruben Bagger, Kim Drejs, Karsten Johansen, Niki Zimling, Jón Rói Jacobsen og Dennis Cagara formåedeat ændre slagets gang.

Efter 0-0 ved pausen scorede Helsingør to hurtige mål og så var den kamp i realiteten lukket. På en dag hvor intet lykkedes, blev en flot stime med fire sejre i træk ødelagt af Helsingør der ligger på 2. pladsen i ligaen. Træner Tom Køhlert havde følgende forklaring.

Oprykning nødvendig

- Det var ikke godt. Indstillingen var overhovedet ikke god nok og vores spil fungerede ikke. Efter pausen forsøgte vi at lægge et pres på dem, men de scorede to hurtige mål og lukkede reelt kampen. De spillere der kom ned fra superligatruppen, var ikke dominerende og manglede indstillingen, men jeg kan godt forstå dem. Det er meget svært at motivere sig til Danmarksserien, og det bliver ikke nemmere af at skulle spille 30 kampe set over en hel sæson og ikke have mulighed for at rykke op. Vi har skreget på det i flere år, men det er nødvendigt at vores reserver rykker mindst en række op. Det vil gavne udviklingen, fortæller Tom Køhlert.

Offensiv højreback

Ovenpå nederlaget havde talenttræneren dog enkelte ting at glæde sig over.

-Jeg synes specielt Henrik Kildentoft spillede en flot kamp.Vi har ventet lidt på den stabilitet han viser for tiden, og han er en spændende spiller. Han er jo vores højreback, men alligevel lykkedes det ham at komme frem til nogle store chancer.Han brænder bl.a. et straffespark. Stemningen i truppen er god og gårsdagens træning viser at vi er klar til at spille igen. I morgenmøder viRoskilde, og forhåbentlig spiller vi bedre end i lørdags, slutter Tom Køhlert af.