DS: Daugaard tilbage med mål

11.05.2003 00:00

Kim Daugaard var tilbage på banen i lørdagens Danmarksseriekamp. Modstanderen fra Nivå/Kokkedal fik i sidste uge ørerne i maskinen da de tabte7-0 til Lyngbys førstehold, og det så da heller ikke godt ud for hjemmeholdet, da Mads Junker allerede efter ca. 40 sekunder bragte Brøndby IF på 0-1.

Udeholdet dominerede 1. halvleg totalt, og der var masser af chancer til at udbygge føringen. Men det kneb med at få afsluttet angrebene da spillerne i flere tilfælde glemte at gøre det lette.

Hvis man forsømmer at udnytte sit spilovertag til scoringer slår modstanderen ofte til ved først kommende lejlighed. Og sådan gik det også i kampen mod Nivå/Kokkedal - knap 5 minutter inde i 2. halvleg fik hjemmeholdet udlignet. Et boldtab på midten af banen sendte 3 afsted mod 2 forsvarere, og mens 2 af angriberne holdt forsvaret beskæftiget udlignede hjemmeholdet via et langskud udenfor er Ambrosens rækkevidde.

1-1, og bekymring på sidelinien blandt de gæstende Brøndby-fans. Nivå kom nu meget bedre ind i kampen ogBrøndby IF havde svært ved at få opspillet til at fungere. Nivå virkede ikke længere imponerede over modstanderen, hvilket resulterede i flere store chancer til hjemmeholdet, bl.a. et hovedstød på overliggeren. Det lignede alt andet end en udesejr på det tidspunkt.

Daugaard-scoring

Da Hans Mathiesen kom på banen i 2. halvleg kom der dog mere facon over spillet, og det resulterede blandt andet i et straffespark, efter et flot gennembrud i venstre side.Kim Daugaard udnyttede sikkert chancen til 1-2 og markerede dermed at han for alvor er på vej tilbage efter længere tids skade.

Efter scoringenvendte spillet helt, og pludselig tilspillede Brøndby IF sig en del chancer.

Man skulle dog frem til 5 minutter før tid før én af disse chancer blev udnyttet, men med Karsten Johansens sene scoring var kampen afgjort.

3-1 til DS holdet, der dermed indtager rækkens 3. plads.