De red vestpå

03.05.2003 00:00

'Drengene fra Vestegnen' lød det taktfast på Esbjerg Stadion i dag. Og drengene var vitterligt kommet vestpå! Således stod der kampen igennem en strid kuling ind over banen. Men når vinden ikke legede med bolden, var det de blå-gule som kontrollerede spillet.

Planmæssigt - må man næsten konkludere efter den 42. ligascoring i træk - bragte ar Dalgas Brøndby foran. Og selv om første halvleg ikke var uden Esbjerg-muligheder, sad Brøndbyspillerne på spillet. Bolden blev kørt rundt med korte pasninger, men det blev ved 1-0 til Laudrups unge drenge.

I 2. halvleg viste Esbjergspillerne at de ikke uden kamp ville lade mestrene tage de tre point med hjem til den københavnske vestegn. Knapt var kampen fløjtet i gang før er Ankergren måtte hente bolden ud nettet efter en dødsboldssituationen - en af de discipliner hvor Esbjergspillerne hører til blandt feinschmeckerne.

Spillet bølgede herefter længe frem og tilbage - indrømmet, med ganske store chancer for Esbjerg-føring - men ganske langsomt fik Brøndbyspillerne kontrol over spillet, og i kampens afsluttende fase udløste det et straffespark som Mads Jørgensen i to forsøg sendte ind bag Lars Winde i Esbjergmålet til slutresultatet 2-1 til Vestegnens Drenge.

Læs reaktioner fra kampen senere her på brondby.com og tjek stillingen i SAS Ligaen netop nu.

Kampforløb: Esbjerg - Brøndby IF