Dagens træning: Faxe ramte intet!

05.05.2003 00:00

For første gang i lange tider kunne spillerne her til formiddag ved den rutinemæssige nærstudering af diverse tekst-tv sider konstatere, at F.C. København ikke længere sad på 1. pladsen. Som sædvanlig var sofamiljøet med de Brøndby-farvede sofaer og det store fjernsyn samlingspunktet for spillerne. Udover udenlandske resultater, gårdsdagens kampe på Oddset samt TV2's morgenprogram, blev specielt den aktuelle stilling i SAS Ligaen gennemterpet. Humøret var selvsagt højt, men spillerne havde andet end tabellen at glæde sig over i dag.

Under dagens afsluttende spil misbrugte Mads Jørgensen, som det også skete i lørdagens kamp mod Esbjerg, et straffespark. er Ankergren måtte dog helt ned ved den venstrestolpe for at redde det ellers velplacerede skud.

I angrebet efter det tog Mads Jørgenson dog revanche med en flot hovedstødsscoring. Hvor har vi set det før?

Mens den vestlige del af landet har været dækket af skyer, sneg temperaturerne sig op omkring de 20 grader da spillerne løb den obligatoriske tur efter en kamp. Faxe var som vanlig på pletten med diverse strækøvelser til spillerne, som i dag ikke havde selvskab af Jón Rói Jacobsen der som den eneste gjorde fysioterapeuten selskab i motionsrummet. Den unge færing beskadede sin skulder i Danmarksseriekampen mod DMI på hjemmebane i lørdags, der i øvrigt blev vundet med 1-0 på mål af Karsten Johansen.

Ruben Bagger spillede hele kampen og meldes i fremgang og god form.

Kim Daugaard kommer her højest på et hjørnespark og nærmer sig med hastige skridt topformen.

Træningen bød på teknisk træning med efterfølgende specialtræning for nogle af de offentsive spillere. Mens resten af truppens spillere så på, skiftedes Jonas Kamper, Ronnie Bendtsen, Dennis Cagara og John Faxe til at fodre Martin Retov, Mads Junker, Karsten Johansen og Mattias Jonson med indlæg. I godt 20 minutter strøg boldene i mål bag først Kim Drejs og senere er Ankergren.

Normalt er han selv en af truppens drillepinde, men i dag måtte Faxe sande at andre også kender til den kunst. Utilfredsheden med Faxes indlæg var i hvert fald stor, da det femte indlæg i træk ikke ramte angriberen. Han valgte derfor at lade sig udskifte med Mads Jørgensen.

Jonas Kamper trænede intensivt på at forbedre indlæggene.

De andre spillere morede sig gevaldigt når det var Faxes tur.