Dagens træning: A-Landsholdet på besøg

26.05.2003 00:00

Mens de trætte ben nøjsommeligt blev plejet her til formiddag, var der prominent besøg under træningen. A-landsholdstræner Morten Olsen havde forud for landsholdets kommende EM-kvalifikations kampe, samlet nogle spillere til træningssamling i Brøndby. Suppleret med nogle af Brøndbyspillerne trænede de umiddelbart efter Laudrup og Faxes lette formiddagstræning.

Fra sidelinien så også Morten Wieghorst til og meldingerne ovenpå gårsdagens skade i kampen mod AB var positive. Lidt problemer med den ene menisk forhindrede deltagelse i dagens træning, men det forventes at han er klar til DONG Cup finalen på torsdag.

Niclas Jensen, Claus Jensen og Thomas Gravesen så Brøndbyspillerne træne inden de selv stod for tur. Morten Olsen havde kun indkaldt de landsholdsspillere der dagligt spiller i engelske klubber.

Morten Olsen snakker med Morten Wieghorst med henblik på de kommende EM-kvalifikations kampe. Wieghorst der døjer med en mindre knæskade, er sammen med Per Nielsen og Thomas Kahlenberg udtaget til landsholdets brutto trup.

Thomas Gravesen underholder trænere og ledere.

- Så så, Henriksen. I skal nok vinde pokalfinalen og mesterskabet,synes Gravesen at sige til målmandstræner Jørgen Henriksen.

Til stor morskab måtte Kahlenberg ned på alle fire som straf for en dårlig tæmning.

Gamle venner hilste pænt på hinanden. Alle fire trænere har tidligere optrådt på det danske landshold.

Michael Laudrup der tidligere har været assistenttræner på landsholdet, diskuterer her med landstræner Morten Olsen.