Cagara: Ligemeget hvem vi møder!

08.05.2003 00:00

Glæden var stor hos cheftræneren og spillerne efter aftenens sejr over AaB. Sejren betyder at kalenderen skal ryddes d. 29. maj, hvor Brøndby IF spiller finale i DONG Cup. Finalen var en realitet efter 90 chancefyldte minutter i Aalborg, der blev garneret med 3 flotte hovedstødsmål af Per Nielsen og Mattias Jonson.

Og sejren var fortjent ifølge Michael Laudrup

-Set over 90 minutter er jeg yderst tilfreds med vort spil, men i visse dele af kampen var der dog lidt uro. Specielt den første del, hvor vi gør det vi ikke må, nemlig at lade AaB komme ind i kampen. Men spillernes reaktion var flot, fortæller cheftræneren.

At scoringerne kom på 3 dødbolde var næppe en decideret overraskelse for Laudrup, for netop disse situationer er noget, der er brugt en del tid på at træne det sidste stykke tid.

-Det er glædeligt at se, når sådanne ting lykkes. Vi har på det seneste arbejdet meget med frispark og hjørnespark, og så er det klart at man er tilfreds efter de 3 mål i dag.

Pokalfinaler er noget helt specielt

Michael Laudrup har selv deltaget i et par pokalfinaler, og det er oplevelser man aldrig glemmer. Derfor er han da også specielt glad på de unges vegne:

-Der er mange steder hvor pokalfinalen underprioriteres, men jeg ved fra de finaler jeg selv har deltaget i med Ajax og Barcelona, at det er en helt specielt oplevelse hver gang. Jeg er virkelig glad for at spillerne får den oplevelse med, slutter cheftræneren af.

Dejligt!

Brøndbys dobbelte målscorer, Mattias Jonson, var i strålende humør da han svedigt forlod banen efter at have sagt tak til de mange fans bag det ene mål.

-Det er dejligt at komme i finalen. Det er det vi gik efter og nu har vi nået det, det er dejligt, gentager den ivrige svensker.

-Det er lidt op ad bakke i dag da de scorer så tidligt, men efter vore to flotte hovedstødsmål synes jeg faktisk kampen er afgjort. De første 45 minutter er en rigtig pokalfight, men anden halvleg bliver stille og rolig, og da vi scorer til 3-1 er kampen færdig.

Auri vil ikke give Mattias helt ret i, at AaB?s mål betød specielt meget og slår iskoldt fast:

- At AaB kom foran betød intet. Vi var på intet tidspunkt nervøse i den kamp!

Modstanderen ligegyldig

Jonson scorede som sagt to flotte mål på hovedstød, men sejren er for ham meget vigtigere end at spinde historier på dét faktum.

-Det er altid dejligt at få scoret og i dag er det fantastisk med de to mål. Men det vigtigste er, at nu er vi i pokalfinalen og så er der sådan ca. 50% chance for at vinde. Nu går vi sgu efter det, slår Mattias fast.

Det sidste er Dennis Cagara helt på linie med, og ifølge ham betyder det ingenting hvem modstanderen i finalen er.

-Det var sjovt at komme ind i kampen, da vi fører 2-1. Ved 3-1 var alle sikre på at finalen var hjemme, fortæller unge Cagara, der slutter af med følgende svada:

-Det er sgu lige meget hvem vi møder i finalen!

Brøndby IF?s pokalfinalister kan allerede følges på søndag d. 11. maj kl 17.35, hvor modstanderen i SAS Ligakampen er AGF.