BrøndbyTips: Pinligt af to unge

13.05.2003 00:00

Med Jonas Kamper og Allan Olesens seneste forsøg i BrøndbyTips er der for alvor dømt krise i BrøndbyTips. Efter Mogens Kroghs jævne præstation forrige weekend fik Jonas Kamper forud for DONG Cup kampen i torsdags chancen for at forbedre de svingende præstationer som spillere og Mogens Krogh har været ansvarlige for. Lad det bare være sagt med det samme. Kamper skuffede fælt og ramte overhovedet ikke rigtig på hverken Matchen, Den Lange eller Måljagten. Allan Olesen havde i weekenden chancen for at revanchere sig på vegne af spillernes stolthed, men den stærktspillende højreback var om muligt ligeså uskarp som Jonas Kamper.

To skæverter på Matchen

Jonas Kamper fik således muligheden for at gamble på DONG Cup semifinaleopgøret AaB - Brøndby. Kamper troede på resultatet 2-0 til Brøndby med Mads Jørgensen som Første Målscorer. Kampen sluttede som bekendt med en komfortabel 3-1 sejr med en AaB-spiller som Første Målscorer. Heller ikke Halvleg/fuldtidsresultatet endte som Kamper havde gættet på.

Allan Olesen har fornøjelsen at give sine spilleforslag til Brøndby - AGF på Matchen videre. Kampen sluttede som bekendt 1-1 med Peter Foldgast som Første Målscorer. Olesen troede imidlertidig på en hjemmesejr på 2-0 med Morten Wieghorst som Første Målscorer. Heller ikke Olesen gættede rigtig på Halvleg/fuldtidsresultatet.

Ingen gevinst på Den Lange

Allan Olesen og Jonas Kamper havde på deres to respektive doubler valgt forskellig taktiker. Allan Olesen havde valgt at gamble på såvel den sikre double som chance-doublen. Men ak, hverken den ene eller den anden satsning gik hjem og på trods af stort spillehumør, endte Olesen uden gevinst. Det samme var tilfældet med Jonas Kampers to spilleforslag til en sikker og en chance double.

Skuffelsen var stor i begge spilleres øjne. De normalt så åbenmundede og rapkæftede unge spillere havde ikke de store ord fremme, daBrøndbyTips-præstationen skulle vurderes.

- Det er pinligt. Ganske enkelt skuffende. Det nytter ikke at være tæt på og jeg skal være den første til at undskylde overfor vores fans. Jeg håber ikke alt for mange har tabt penge på mine dårlige spilleforslag, sukker Allan Olesen.

- Jeg er selvfølgelig ked af mine dårlige tips. Jeg havde oprigtig talt troen på god gevinst, men det viste sig at man til tider kan være mere end almindelig uheldig, slutter Jonas Kamper.

Forkerte mål på Måljagten

Heller ikke på Måljagten formåede de to spillere at hive nogle af de tabte penge hjem. Som også mange af de andre spillere der tidligere har forsøgt sig i BrøndbyTips har erfaret, rækker det ikke hvis man blot er tæt på.

Efter en skuffende indsats af to af truppens mest lovende spillere, bliver det spændene at følge den næste person i BrøndbyTips. Det bliver mere end svært at gøre det dårligere end Jonas Kamper og Allan Olesen der har forpurret en ellersudmærket statistik i BrøndbyTips.

Allan Olesens spilleforslag

Jonas Kampers spilleforslag