BrøndbyTips: Mogens på banen

02.05.2003 00:00

Både Thomas Kahlenberg og Ronnie Bendtsen demonstrede god træfsikkerhed i deres tipsforslag. For et kort øjeblik forlader vi nu spillertruppen og vender forstyrrer et af jakkesættene i Brøndby IF A/S. Det bliver dog ikke helt uden forbindelse til det sportslige, idet vi giver ordet til dentidligere Brøndbymålmand Mogens Krogh og nuværende SAKAMOTO-direktør.

Matchen

I morgen rykker Brøndby vest for vestegnen, nærmere betegnet noget afdet vestsligste man kan komme her i landet. Turen går til Esbjerg i 26. runde af årets SAS Liga. Den kamp vinder de blå-gule 3-1, mener den tidligere Brøndby-keeper.

- Mod FC Midtjylland demonstrerede vi hvordan fodbold skal spilles, og det tror jeg vi fortsætter med mod Esbjerg.

Krogh tror på en 3-1 sejr over Esbjerg til odds 11,00 med halvleg/fuldtidsresultatet X/2 til odds 3,55.

- Vi har nu scoret i 41. ligakampe i træk, og mål nummer 42. kommer ar Dalgas til score, og det bliver også kampens første, vurderer Mogens Krogh.

Dalgas som Første målscorer giver en tilbagebetaling på fem gange pengene igen, og er således et forholdvist konservativt sats.

Spil direkte på Matchen og se om direktøren får ret i sine bud på kampen.

Den Lange

Krogh'en foretrækker at spille på Brøndbys kamp mod Esbjerg, men lader sig også friste af dansk 1. og 2. divisionsbold på Den Lange.

Den sikre

  • 46. Randers - Brønshøj: 1 til odds 2,05
  • 60. Holstebro - Birkerød: 1 til odds 1,45

Chancen

  • 32. Esbjerg - Brøndby (1-0): 2 til odds 3,55
  • 49. AaB - Viborg: 2 til odds 4,10

- Randers har godt nok ikke fået mange point dette forår, men mod Ølstykke viste holdet gode takter. Og jeg tror naturligvis på at vores gamle assistenttræner Lars Olsen kan styre Randers sikkert gennem 1. division. 2. division er som sædvanlig ganske uberegnelig, men mon ikke Holstebro trækker det længste strå.

- AaB som vi jo møder i pokalsemifinalen, har problemer med stabiliteten. Og det tror jeg, vi kommer til at se mod Viborg der er fanget i nedrykningskampen og vil kæmpe hårdt for hvert eneste point.

Spil direkte på Den Lange

Måljagt

Også Måljagten er interessant når der gode odds på banen. Her vender Mogens blikket mod Måljagt 2:

  • Bayern München - Kaiserslautern: 1-2-3 / 0-1-2
  • Liverpool - Manchester City: 1-2-4 / 0-1
  • Esbjerg - Brøndby: 0-1 / 2-3-4

- Måljagten er altid svær at spille på. Bayern München har vundet det tyske mesterskab, og Kaiserslautern har haft skidt sæson, men har dog spillet sig op på det seneste. En meget åben kamp. City levner jeg ikke de store chancer på Anfield. Og så er der selvfølgelig vores egen kamp mod Esbjerg, og følger man mine øvrige forslag, giver den lidt sig selv, afslutter Mogens Krogh.

Spil direkte på Måljagten

Om den tidligere Brøndbykeeper får ret i sine forudsigelser, kan du læse mere om senere her på brondby.com.