BrøndbyTips: Jón Rói tror på sejr

15.05.2003 00:00

Der hviler et tungt ansvar på Jón Rói Jacobsens skuldre, når han med sine spilleforslag til Oddset skal forsøge at forbedre den samlede statistik, som Allan Olesen og senest Jonas Kamper forværrede med deres mildest talt elendige spilleforslag i sidste weekend. Jón Rói hører ikke til blandt de mest aktive af Brøndby truppens spillere på Oddset, men han har den seneste tid kunne se mere eller mindre uheldige spilleforslag gå i vasken. Efter et længere tilløbsstykke forsøger færingen sig for første gang i BrøndbyTips.

På søndag går turen atter til det nordjyske hvor AaB venter i SAS Ligaen. En kamp der som så mange gange før, tegner utrolig spændene og intens. AaB ligger i bunden af ligaen og mangler i den grad point på kontoen, mens Brøndby spillerne med en sejr fortsat vil ligge lunt i svinget om Danmarksmesterskabet. Jón Rói Jacobsen døjer for tiden med en øm skulder der har holdt ham ude af truppen på det seneste, men det forhindrer ham ikke i at spille på kampen på Matchen.

Matchen

Forsvarsspilleren tror på en 2-0 sejr til Brøndby med Peter Foldgast som Første målscorer i første halvleg. Derfor tipper Jón Rói på 2/2 i Halvleg/fuldtid.

- Godt nok spillede vi kun 1-1 mod AGF i søndags, men vi er stadigvæk fulde af selvtillid. Vi er ubesejrede i foråret og vi har virkelig troen på at vi kan vinde såvel mesterskab som pokalturneringen. AaB er i krise og selvom de vil kæmpe med næb og klør, er jeg sikker på at vi vinder sikkert i det nordjyske, kommenterer Jón Rói Jacbosen.

2-0-sejren giver 7,00 i odds og Halvleg/fuldtid giver 2,05 i tilbagebetaling. Peter Foldgast som Første målscorer giver 4,50 i odds.

Spil direkte på Matchen og se om den færørske landsholdsspiller gætter rigtig på Matchen.

Den Lange

Jón Rói Jacobsen spiller mindre end nogle af de andre spillere i truppen, men han har alligevel fundet nogle fiduser der giver pengene godt igen hvis de holder.

Den sikre

  • 48. Arsenal - Southampton: 1 til odds 2,45
  • 64. AGF - Silkeborg: X til odds 3,25

Chancen

  • 37. Brønshøj - Hvidovre:2 til odds 3,75
  • 66. F.C. København - Viborg: 2 til odds 6,80

- Arsenal er i mine øjne et af de absolut bedste hold i Europa. I den engelske pokalturnerings finale møder de Southampton der har imponeret i årets Premier League. Jeg ved godt at alt kan ske i en pokalfinale, men Arsenal spillerne er opsatte på at vinde et trofæ i år. Med Thierry Henry i spidsen vinder Arsenal 3-1. I den anden kamp jeg har valgt på min sikre double er jeg sikker på at de to jyske hold AGF og Silkeborg spiller uafgjort i Århus, men i sådan en kamp kan alt selvfølgelig ske. Begge hold mangler point og er måske en smule nervøse. Min sikre double belønnes med 7,96 i odds.

- På min chance-double er jeg meget glad for det kæmpeodds der er på Viborg sejr over F.C. København i Parken. Godt nok har F.C.K vundet på det seneste, men Viborg har et godt hold og jeg tror på en overraskende sejr. F.C.K's spillere er ikke færdige med at have gummiben. Derudover tror jeg på Hvidovre sejr i Brønshøj. Samlet giver min chance-double 25,5 i odds.

Spil direkte på Den Lange.

Måljagt

Også Måljagten er interessant når der gode odds på banen. Her vender Jón Rói blikket mod Måljagt nr. 3.

  • AGF - Silkeborg: 1-2/ 0-1
  • F.C. København - Viborg:0 / 2-3
  • AaB - Brøndby: 0/ 2-3

- Jeg må indrømme at jeg aldrig har forsøgt mig på Måljagten før. Det skal dog ikke afholde mig fra at prøve og jeg er også fuld af selvtillid. Alle tre kampe kan godt blive lige og der blive efter al sandsynlighed scoret relativt få mål. Mht. alle mine spilleforslag kan det ikke gå helt galt, slutter Jón Rói Jacobsen.

Spil direkte på Måljagten

Om Jón Rói Jacobsen er mander der atter skal bringe BrøndbyTips tilbage på sporet, kan du læse mere om senere her på brondby.com.