BrøndbyTips: Allan O vil være go'

09.05.2003 00:00

20-årige Allan Olesen var mere end ivrig for at forsøge sig i BrøndbyTips da spillerne fredag morgen mødte til formiddagstræning dagen efter semifinaleopgøret mod AaB. Højrebacken både tror og håber på en høj gevinst til brondby.coms brugere af BrøndbyTips, hvis de følger den humørfyldte spillers forslag på Oddset.

Matchen

På søndag går turen atter til det nordjyske hvor AaB venter i SAS Ligaen. En kamp der som så mange gange før, tegner utrolig spændene og intens. AaB ligger i bunden af ligaen og mangler i den grad point på kontoen, mens Brøndby spillerne med en sejr fortsat vil ligge lunt i svinget om Danmarksmesterskabet. Jón Rói Jacobsen døjer for tiden med en øm skulder der har holdt ham ude af truppen på det seneste, men det forhindrerham ikke i at spille på kampen på Matchen.

Forsvarsspilleren tror på en 2-0 sejr til Brøndby med Peter Foldgast som Første målscorer i første halvleg. Derfor tipper Jón Rói på 2/2 i Halvleg/fuldtid.

- Vi har en masse selvtillid i benene. Vi har allerede indtaget 1.pladsen og vi skal nok køre den hjem herfra. Derfor tror jeg på en 2-0 sejr over AGF på søndag. Jeg har lige snakket med Morten Wieghorst der mener han bliver første målscorer. Det har jeg valgt at stole på og så tror jeg på 1/1 i Halvleg/fuldtid.

2-0-sejren giver 6,50 i odds og Halvleg/fuldtid giver 1,60 i tilbagebetaling. Morten Wieghorst som Første målscorer har en flot tilbagebetaling på 10 gange pengene igen.

Spil direkte på Matchen og se om U-21 landsholdsspilleren får ret i sine forudsigelser på aftenens kamp.

Den Lange

Allan Olesen vælger på Den Lange at spille på vidt og bredt.

Den sikre

  • 13. Brønshøj - Ølstykke:2 til odds 2,25
  • 29. Farum - FC København:X til odds 3,20

Chancen

  • 81. Sevilla - FC Barcelona: X til odds 3,15
  • 82. Lyon - Paris SG: 2 til odds 4,80.

- Min sikre double kan måske virke lidt haserderet, men når jeg gambler gør jeg det for at få profit. Min barndomsklub Ølstykke har haft et dårligt forår, men jeg tror på Ølstykke-sejr i Brønshøj. I Farum - FC København har jeg også en personlig interesse. Det vil være godt for os hvis den kamp slutter uafgjort og der er pæne odds at hente ved remis. Samlet set giver min sikre double 7,20 i odds.

- På min chance-double har jeg valgt at gamble for alvor. Jeg har valgt at rette blikket mod et par udenlandske kampe hvor jeg har fundet nogle fiduser. Sevilla mod FC Barcelona er i mine øjne et stensikkert X og til odds 3,15 faldt jeg for fristelsen. Udesejr til Paris SG over Lyon giver 4,80 i odds. Smid hundrede kroner til samlet odds 15,12 og der er gode penge at hente, lover Allan Olesen.

Spil direkte på Den Lange.

Måljagt

Også Måljagten er interessant når der gode odds på banen. Her vender Olesen blikket mod Måljagt nr. 4.

  • OB - AaB: 1-2-3/ 0-1
  • Silkeborg- Esbjerg:0-1 / 2-3
  • Brøndby- AGF: 2-3 / 0-1

- Jeg må indrømme at jeg aldrig har forsøgt mig på Måljagten før. Det skal dog ikke afholde mig fra at prøve og jeg er også fuld af selvtillid. Alle tre kampe kan godt blive lige og der blive efter al sandsynlighed scoret relativt få mål. Mht. alle mine spilleforslag kan det ikke gå helt galt, slutter Allan Olesen

Spil direkte på Måljagten

Om Allan Olesen får ret i sine forudsigelser, kan du læse mere om senere her på brondby.com.