BrøndbyFlashback: Sikke'n dejlig dag

12.05.2003 00:00

For spillere og fans der stadigvæk ærgrer sig efter gårsdagens pointtab på Brøndby Stadion mod AGF, vil et kort blik i historiebøgerne atter bringe smilet frem på de flestes læber. For nøjagtig et år siden blev sidste sæsons Danmarksmesterskab reelt afgjortda Mads Jørgensens drømmehug i de døende minutter af kampen, reddede uafgjort i guldkampen i Parken mod F.C. København. Mesterskabet kom som bekendt i hus blot fire dage senere da Lyngby blev besejret med 2-0 på Brøndby Stadion.

I øvrigt er det i dag nøjagtig svy år siden Mogens Krogh scorede sit famøse hovedsstødsmål på udebane mod AGF. Scoringen til 3-3 i kampens sidste minutter var således kraftig medvirkende til endnu en DM-titel.

Til sidst skal nævnes at Brøndby rent faktisk vandt Pokalfinalen over Næstved efter straffesparkskonkurrence for nøjagtig ni år siden.

Selvom billedet viser noget andet var det endnu en gang Brøndbyspillerne der var ovenpå sidste år i Parken.