Bagger på tavlen

14.05.2003 00:00

Brøndby IF spillede i går kamp mod Farum Boldklub i reserveholdsturneringen. Ruben Bagger, som blev skiftet ind i weekendens SAS Liga-kamp fik fuld spilletid, og kronede en god indsats med et mål i slutningen af kampen.

Efter 0-0 ved pausen fik Brøndby-reserverne gang i målscoringen, da er Lorentzen i kampens 67. minut scorede til 1-0, og Ruben Bagger i det 85. minut markerede at han for alvor er tilbage .

På træningsbanen - endnu en gang.

Michael Laudrup var meget glad for, at kunne give Ruben Bagger come back i søndagens kamp, og målet i går er endnu et skridt på vejen for den rutinerede angriber.

-Ruben er en vigtig spiller for os, det er der ingen tvivl om. Det er dejligt at have ham tilbage, ikke mindst menneskeligt, men vi forhaster os ikke. Han vil få spilletid, men det er klart, at han ikke kan være helt på toppen endnu rent spillemæssigt. Boldfølingen og timingen mangler lidt endnu, men han er helt sikkert værdifuld at have med, og han skal nok få spilletid i de sidste 6 kampe, lover Laudrup.

Ruben Bagger og co. træner to gange i dag, og brondby.com håber at kunne bringe et par kommentarer fra målscoreren senere på dagen.