Allan O og Foldgast: Støt os!

29.05.2003 00:00

Endnu resterer der nogle timer før et af årets absolutte fodboldbrag spilles i Parken. Pokalfinalen er noget af det største man som fodboldspiller kan opnå, og for mange af Laudrups spillere, der aldrig tidligere har været i finalen, vil en pokalsejr være det største i karrieren hidtil.

Hvis man lurer stemningen af i truppen før braget, er optimismen stor, men meldingen er soleklar for de to humørfyldte Brøndbyspillere Allan Olesen og Peter Foldgast. Hvis det senere i dag skal blive til pokalsejr, spiller tilhængerne en større rolle end umiddelbart forventet.

- Jeg håber virkelig at de støtter os på samme måde som i søndags da vi spillede mod AB. Det var helt perfekt og det er virkelig noget man lægger mærke til på banen. Det betyder meget og hvis vi kan få stemningen helt i top, bliver det os der skal hæve pokalen mod himlen. Det bliver virkelig stort, fortæller Peter Foldgast ivrigt.

- I, vores supportere, gør det helt fantastisk, ogI betyder virkelig meget. Det bliver en kæmpe oplevelse og for mange af os, er det første gang vi er i pokalfinalen. Hvis vi kan få gang i vores spil, og I er med os fra første fløjt, er jeg ikke et sekund i tvivl om, at vi spiller dem ud af banen, som vi senest gjorde da vi mødte dem på Brøndby Stadion i slutningen af april måned. Vi glæder os virkelig til at høre alle vores tilhængere synge kampen igennem, slutter Allan Olesen.