Allan O: Nu skal vi slå til

22.05.2003 00:00

Optimismen nærmest lyser ud af unge Allan Olesens øjne. Et flot ubesejret forår krydret med mange gode personlige præstationer ligger til grund for højrebackens tiltro til et titelforsvar i SAS Ligaen. Allan Olesen nærer en god portion respekt for weekendens udfordrere fra AB, men hvis ambitionen om endnu en DM-titel skal i hus, er tre point absolut nødvendige.

- Det er nu vi skal slå til. Nu har vi 1.pladsen og den beholder vi resten af sæsonen. Jeg er overbevist om at F.C. København mister point i deres kamp i weekenden mod F.C. Midtjylland og så har vi chancen for at trække lidt fra dem. Vi skal spille som vi har gjort i foråret og så skal de tre point nok pynte i regnskabet, siger Allan Olesen med en tilføjelse.

Forskel på vådt og tørt krudt!

-Vi kører godt for tiden og F.C. København ligner et hold der er i krise. Det er nu man kan se forskel på tørt og vådt krudt, griner Allan Olesen.

Karrierens første Pokalfinale som senior spilles om en uge. Som ungdomsspiller vandt U-21 landsholdsspilleren flere pokaltitler med barndomsklubben Ølstykke FC, men kampen på næste torsdag i Parken mod F.C. Midtjylland bliver i følge hovedpersonen selv, en af karrierens største hidtil.

- Det bliver en fantastisk oplevelse. Det bliver en af mine absolut største kampe hvis jeg skal spille, men vi skal altså først lige vinde over AB på søndag, slutter Allan Olesen.

Kahlenberg glad for udtagelse

Allan Olesen bliver i omklædningsrummet bakket op af Thomas Kahlenberg der også udtrykker tilfredshed med endnu en A-landsholdsudtagelse.

- Jeg er da selvfølgelig glad og stolt. Jeg vidste ikke noget på forhånd og jeg vil da gøre alt for at bide mig fast i truppen. Der er udtaget 27 spillere hvoraf syv skal sies fra. Nu gælder det bare om at spille det bedste jeg kan på søndag mod AB og i næste uges Pokalfinale mod F.C. Midtjylland, siger Thomas Kahlenberg.