Zaza: Vi spiller altid for de 3 point

12.06.2003 00:00

Det bliver hedt i weekendens runde i SAS Ligaen. Med kun 3 runder tilbage og ét enkelt point op til førstepladsen skal Brøndby IF forsøge at hente alle 3 points mod OB, der i øjeblikket indtager SAS Ligaens 5. plads i ligaen.

OB-målmand Karim Zaza, der som bekendt skifter til Brøndby IF efter sommerpausen, ser frem til kampen og glæder sig til at spille på Brøndby Stadion.

- Begge hold kan jo ?nå noget?. Vi spiller selvfølgelig altid for at få 3 point, og det vil vi da også forsøge på på søndag. Men det bliver da spændende. Jeg håber, at der kommer en masse mennesker så vi får en god kulisse.

Foldgast tæt på at overliste Zaza på Odense Stadion

OB kæmper for en bedre placering end den 5. plads de har nu. En sikker UEFA-cup plads er da også indenfor rækkevidde for Odense-klubben. Kun 3 points skiller dem fra Esbjerg og Farum på 3.-4. pladsen.

- Hvis man kigger på stillingen, så tror jeg da egentlig at vi er rimelig tilfredse. Da vi gik i gang med foråret lå vi nr. 8 og lå og blandede os nede i bunden, og det gør vi i hvert fald ikke mere. Men altså, vi har jo spillet mange kampe uafgjort og hvis vi bare havde forvandlet én af de uafgjorte til en sejr, så havde det set rigtig fornuftigt ud for os. Men vi er stort set tilfredse, siger den 28-årige målmand.

Hed affære

De seneste 3 liga-opgør imellem Brøndby IF og OB, spillet på Brøndby Stadion, er endt med sejr til de blå-gule. Dertil skal så lægges sejre i DONG Cup og Super Cup'en.

- Det er svært at spille på Brøndby Stadion. De gange vi har været der har Brøndby spillet rigtig godt og har været spilstyrende. Og så har Brøndby et utrolig godt publikum til at bakke dem op, så det har været hed affære.

- De har, alle mand, spillet rigtig rigtig godt. Jeg vil sige, at de har spillet over forventning. Der var ikke mange der havde regnet med at de ville hente F.C. København, men nu ligger det pludseligt lige. Jeg synes, at deres pasningsspil er blevet rigtig godt.

Roadrunner Kamper klar til at undslippe sine oppassere

Ingen indflydelse

Karim Zaza spiller en spændende rolle i kampen på søndag. Med en sejr til OB kan han være med til at ødelægge mesterskabskampen for Brøndby IF.

- Det er ikke noget jeg går og spekulerer over. Jeg tror først at det bliver afgjort når Brøndby og F.C. København mødes.

- Men jeg tænker ikke så meget over det, i og med at jeg først er Brøndby-mand efter den 1. juli. Tidligere erfaringer siger mig, at hvis en spiller går for meget og tænker over det, går det udover hans præstationer. Derfor har jeg forsøgt ikke at tænke så meget over det.

Brøndby bliver mestre

Indtil videre har Brøndby IF hentet 2 pokaler hjem i år. En stor præstation der kun kan overgås af den sidste, og måske vigtigste opgave: At sørge for at mesterskabspokalen får lov til at blive stående på Brøndby Stadion.

- Ud fra spil og dagsform er Brøndby min favorit til mesterskabet. Jeg synes, at Brøndby har leveret de mest solide præstationer og hvis de kan fortsætte med det, så tror jeg også at de trækker det længste strå.

Hør hele interviewet med Karim Zaza her.

Er du med?

Du kan stadig nå at sikre dig billet til kampen. Læs her hvordan.