Wieghorst: Jeg skal nok blive klar

12.06.2003 00:00

- Åh nej, tænkte mange Brøndbyfans måske ængsteligt da Morten Wieghorst i det 52. minut af landskampen mod Luxembourg lod sig erstatte af Thomas Røll og humpedeud til den danske bænk. Men skadet er midtbaneorganisatoren ikke.

- Det er ikke så slemt. Jeg tror nok, jeg skal blive klar. Jeg sidder over med karantæne mod OB søndag, og det betyder, at jeg har en hel uge til at restituere mig til storkampen mod FCK. Det skulle række, vurderede den blå-gule midtbanegeneral efter kampen over for B.T's Torben Larsen.

Om sit oplæg til Claus Jensens scoring til 1-0 fortalte Wieghorst til B.T.:

- Det mål var lige efter bogen. Vi havde snakket om, at vi skulle spille bolden i dybden. Sand fik i den situation kuglen i dybden, lagde den til mig, og så sendte jeg den igen i dybden til Claus, der allerede var rykket. Det var perfekt.

Og så var det for øvrigt Mortens 25. landskamp, og han kan dermed kalde sig Thomas. Læs mere om det her.

Wieghorst vurderer selv at han er helt klar når F.C. København gæster Brøndby Stadion på onsdag

De to øvrige Brøndbyspillere i landsholdstruppen, pokalfighter ar Dalgas og forsvarsdirigent Per Nielsen, kom ikke i aktion for Danmark og er dermed 100 procent klar når Vestegnens Drenge i SAS Ligaens 31. spillerunde tager imod OB på Brøndby Stadion. Det sker på søndag kl. 17:35.

Køb din billet til kampen her og læs mere om kampen her.