Tid til leg

06.06.2003 00:00

Brøndby IF er et velkendt navn i Danmark ? ikke kun for de sportslige resultater ? men også for at være en klub der i høj grad tager et socialt medansvar. For et år siden indgik Brøndby IF således en slags 'adoptionsaftale' med et fodboldhold for lettere fysisk handikappede børn der kalder sig Målløverne.

Aftalen indbærer at Brøndby sender sender gæstetrænere på besøg hos holdet et par gange om året, og at de unge spillere får mulighed for at overvære kampe og træning på Brøndby Stadion.

Brøndbyspillerne besøg i hos Målløverne. Foto: mb-boldklub.dk

Onsdag den 21. maj 2003 fejrede Målløvernederes fem års jubilæum, og det skete med maner, da fire førsteholds spillere fra Brøndby IF deltog i festlighederne som gæstetrænere.

Peter Foldgast, Jonas Kamper, Allan Olesen og Dan Anton Johansen overtog træningen og rampelyset i Måløv - til stor begejstring for alle de fremmødte spillere og ledere. De stod for en grundig opvarmning, og derefter stod der tekniske øvelser og endelig kampe til to mål på programmet.

Truppens legebarn nummer 1, Allan Olesen

Under hele forløbet havde de fire Brøndbyspillere en meget fin kontakt med børnene, de udstrålede stor spilleglæde og humor og viste også at ikke har glemt hvordan man leger.

Børnene fra Målløverne gik højt op i øvelserne og alle løjerne og de var enige om, at det var den bedste omgang træning de havde oplevet, og samstemmende lød det:

- Hvornår kommer de igen?