Rundens tifo: Nye højder

21.06.2003 00:00

De 14 dages pause i spilleplanen blev af Brøndby Tifo brugt til at frembringe et imponerende rulleflag, dedikeret til onsdagens kamp mod F.C. København.

Allerede mens det hang på rækværket på Faxe Tribunen Øvre og ventede på at blive rullet ud, forekom rulleflaget imponerende. Intet mindre end 60 meter strakte det sig henover midten af tribunen, og indikerede at noget stort var i vente når spillerne løb på banen.

Og da først rulleflaget foldede sig ud over Faxe Tribunen Nedre, har der med garanti ikke været nogen, der stod skuffede tilbage. Et helt igennem formidabelt skue var det. Et skue hvis lige man skal langt sydpå for at finde - og selv der, skal man lede længe efter noget der bare kommer i nærheden.

Intet mindre end en storslået velkomst

Desværre stod resultatet på banen ikke mål med resultatet på lægterne ? der dog til forskel fra spillerne, havde fordel af at være en mand eller to flere end modstanderen gennem hele kampen. Og derfor venter der søndag en sand gyser i Silkeborg, når Brøndby IF gæster Søhøjlandet for sidste gang i denne omgang. Så for alle parter gælder det om at komme sig over skuffelsen fra onsdag, stramme balderne og sætte Silkeborg på plads.

31.508 fyldte Brøndby Stadion til sidste plads

Og kan AGF samtidig holde FCK stangen i Parken, er der lagt op til et nyt mesterskab til Brøndby IF ? de angribende mestre.