Olesen sparkede U21 i gang

11.06.2003 00:00

Med en bragende flot flugter var Brøndbys solide højeback Allan Olesen manden bag det forløsende første mål i det danske U-21 landsholds storsejr på 6-0 over Luxembourg i EM/OL kvalifikationsturneringen. Scoringen, der samtidig var den første i den rød-hvide trøje fra Olesens støvler, faldt i midten af 1. halvleg, hvor stillingen stadigvæk var 0-0.

Efter pausen fik de danske talenter fart på målscoringerne, som Dennis Cagara rundede af med den sidste scoring til 6-0. Også Jonas Kamper var med til at repræsentere de blå-gule faner på den internationale fodboldscene, men blev ligesom Allan Olesen skiftet ud i anden halvleg. Med sejren indtager landsholdet fortsat 1. pladsen i puljen foran Norge.

I aften spiller det danske A-landshold mod Luxembourg, hvor det ventes at Morten Wieghorst er sikker i startopstillingen efter en pragtkamp i lørdagens opgør mod Norge.

Allan Olesen og Jonas Kamper bliver her omfavnet af Morten Wieghorst der i aften spiller mod Luxembourg med A-landsholdet. Billedet er taget i Parken forrige uge, hvor det blev til en dansk Pokaltitel for de blå-gule spillere.