Laudrup: Lige nu er vi skuffede

19.06.2003 00:00

Der var ingen, der forsøgte at skjule skuffelsen efter aftenens nederlag til guld-konkurrenterne fra F.C. København. Målet i dommerens yderste overtid var en spand koldt vand i hovedet på alle, men selvom hovederne var bøjede var der ingen tegn på resignation.

Per Nielsen var den første ude af omklædningsrummet, og han var hudløst ærlig:

- Jeg ved ikke hvad jeg skal sige lige nu. Vi sidder derinde og har det alle sammen skidt med det her. 3 minutter inde i overtiden mister vi formentlig chancen for guldet, det er rent ud sagt noget lort!

Spillemæssigt var specielt første halvleg ikke tilfredsstillende, og alligevel tilspiller modstanderen sig ikke nogle reelle chancer.

- De første 45 minutter var ikke kønne og det virkede noget nervøst det hele. Vi har dog styr på defensiven og de høje bolde de smider frem har vi fat på. Det synes jeg faktisk fortsætter indtil målet, hvor jeg ikke rigtigt ser andet end at den bliver sparket fladt ind i feltet.

Han afviser at rutinen gjorde udslaget.

- Næh, vi gamle spillede jo heller ikke optimalt i første halvleg. Til sidst holder vi måske lidt igen fordi 0-0 er et godt resultat i den situation vi var i, men de unge på holdet gjorde det mindst lige så godt som os andre, slutter han af.

God udvikling

Michael Laudrup mente, at uafgjort havde været retfærdigt, men ville ikke bortforklare nederlaget.

- Kampen er ikke specielt god, men sådan ender det jo tit når de bedste mødes. I dag brænder vi et par store chancer, og det er selvfølgelig ærgerligt. Vi viser momentvis gode takter i anden halvleg og holder FCK fra chancer, men nu taber vi og må fokusere på alle de positive ting her i foråret.

- Vi er forårets hold, vandt pokalturneringen og har generelt været inde i en rigtig god udvikling. Det hele afgøres jo ikke på en enkelt kamp, og den proces vi har været igennem har været god. Lige nu er alle skuffede, og det skal vi være. Men der er en kamp på søndag og den skal vi vinde. Så skal vi tro på, at det kan lade sig gøre.

Intet afgjort

Den største afbrænder stod Mattias Jonson for, og han var ikke sen til at indrømme at der burde have været mål.

- Jeg ser ikke hvor fri jeg er og får afsluttet for hurtigt. Jeg rammer den simpelthen ikke ordentligt, sukker han. Det er bittert, men nu må vi bare vinde over Silkeborg.

På spørgsmålet om det er afgjort svarer den svenske landsholdsangriber hurtigt, og med en meget bestemt svensk accent:

- Nej, fa?en om det er!

Overtidsmål eller ej; søndag spilles sæsonens sidste SAS Liga-runde, og da det nuværende førerhold ikke har vundet to kampe i træk dette forår kan det jo godt være, at Mattias ikke er helt galt afmarcheret..