Laudrup: Fantastiske mål

15.06.2003 00:00

Ikke overraskende var det en flok ganske fornøjede Brøndby-spillere, der mødte den samlede danske verdenspresse efter kampen. Først ude af døren var kampens spiller, anfører Per Nielsen.

- Det spil vi leverer i anden halvleg i dag er noget af det flotteste vi har spillet i år. Kan vi fortsætte sådan i to kampe mere ser det godt ud. Jeg synes de første 10-15 minutter var ret lige, men derefter tog specielt vor midtbane over - og gjorde det fantastisk.

- Vi har boldspillere overalt på banen i dag og selvom vi måtte rokere rundt på forsvaret stod vi virkelig godt bag til, lød det med vanlig beskedenhed, da han blev spurgt om sin egen indsats.

Har sagt det hele tiden

De tre points giver et godt rygstød før onsdagens kamp, men det får ikke Per Nielsen til at ændre holdning:

- Næh, for modsat de fleste her omkring bordet har jeg jo sagt det lige siden vinterpausen, kommer det med et grin. Vi glæder os til den kamp, og når vi har fået ladet batterierne op tager vi dem på onsdag!

Martin Retov, der gennem hele kampen pillede det meste af OB'ernes spil på den centrale midtbane fra hinanden, og iøvrigt leverede endnu en fremragende indsats i det fremadrettetde, var lutter smil:

- Jamen jeg er enormt glad lige nu. Det er en meget vigtig sejr for os, og nu er der virkelig lagt op til et brag på onsdag. Jeg tror vi afgør det allerede dér, smiler Retov bredt.

Fantastiske mål

Michael Laudrup har altid været kendt for en positiv indstilling til fodboldspillet, og han kunne derfor ikke helt skjule begejstringen efter kampen.

- Det var en dejlig kamp og et dejligt resultat for alle, der kan lide at se god fodbold. Om det var vores bedste kamp kan jeg ikke rigtigt svare på, for vi har spillet mange gode kampe i foråret. Når der bliver scoret så flotte mål bliver helhedsindtrykket naturligvis bedre, og når det er 4 fantastiske mål som i dag forstår jeg godt, at folk er begejstrede.

Der skal meget til at imponere cheftræneren, men midtbanens spil i Morten Wieghorsts fravær gik ikke ubemærket hen.

- De to spillere på den centrale midtbane i dag er 20 og 22 år. Det er virkelig flot som de kunne dominere fuldstændigt i stort set hele kampen, og sammen med resten af holdet leverede de langt hen ad vejen det vi gerne vil se både offensivt og i det defensive arbejde.

Taber ikke

Kim Daugaard, som spillede en rigtig god kamp på en uvant plads som venstre back, roste tilskuerne:

- Stemningen hele vejen rundt var fantastisk i dag. Resultatet taler lidt for sig selv synes jeg. Vi spillede en god kamp, og nu ligger den til højrebenet. Og den ligger godt! Med det spil og dén selvtillid vi spiller med i øjeblikket, ja hele foråret.. Så taber vi ikke på onsdag!

Det mentale pres inden kampen på onsdag er slet ikke et emne for Laudrup, der slutter af med det tætteste man kan komme på en forklaring på forårets forrygende spil og resultater:

- Vi er ikke bange for at tabe. Hvis man er bange for at tabe bliver aldrig en vinder!

Vindere var alle 18.000 på Brøndby Stadion her til aften. På Onsdag forventes der fuldt hus, og skal man tro på spillerne bliver det hele afgjort her ? der er noget i luften på Vestegnen!