Kahlenberg på U21

05.06.2003 00:00

- Thomas Kahlenberg har gjort det glimrende til træningen i Vedbæk. Vi kender alle Thomas? potentiale, og opfatter ham som en coming man. Men her er nu er det mest rationelt at stille ham til rådighed for Flemming Serritslev.

Med disse ord frigav landstrænerMorten Olsen tidligt onsdag midtbanekometen Thomas Kahlenberg til U21 landsholdet der allerede fredag aften kl. 18:30spiller topkamp i OL- og EM-kvalifikationsturneringen mod Norge i Farum Park.

Den unge Brøndbyspiller havde karantæne i U21 landsholdets kamp mod Rumænien i Bukarest i marts, som holdet vandt 1-0, men havde stor personlig succes i hjemmekampen mod Bosnien-Herzegovina hvor han bankede bolden i nettet to gange og dermed bidrog stærkt til holdets 3-0 sejr.

Thomas Kahlenberg i sin debut på landsholdet i venskabskampen mod Ukraine

Efter U21 kampen slutter Kahlenberg igen til holdkammeraterne i A-landsholdstruppen på Hotel Marina. Her indgår han i truppen på lige fod med de øvrige 20 spillere før, under og efter kampen mod Norge i Parken lørdag dog uden at være blandt de 18 spillere i den officielle trup til kampen.

Søndag vurderer landstræner Morten Olsen og assistenttræner Keld Bordinggaard om Thomas Kahlenberg skal indgå i A- eller U21 landsholdstruppen til de to holds kampe i Luxembourg henholdsvis onsdag og tirsdag i næste uge, oplyser dbu.dk.