Kahlenberg ikke med til Luxembourg

09.06.2003 00:00

Thomas Kahlenberg er ikke med i landsholdstruppen mod Luxembourg på onsdag. Kahlenberg vrikkede om på anklen i U21 landsholdets2-0 sejr over Norge i fredags på Farum Park og har derfor meldt afbud til landstræner Morten Olsen.

- Jeg vrikkede om på foden, men der er heldigvis ingen brud på ledbåndet, fortalte Thomas der overværede A-landskampen mod Norge lørdag aften i Parken støttet af et sæt krykker, til dbu.dk

Thomas Kahlenbergs frispilning til Claus Jensen i venskabskampenmod Ukraine

Dalgas med

Årets blå-gule pokalfighter, ar Dalgas, måtte nøjes med at overvære A-landholdets 1-0 over Norge fra bænken. ar er dog med når landsholdet sammen med de to øvrige Brøndbyspillere, Morten Wieghorst og Per Nielsen, drager til Luxembourg.

- Vi skal også have ar med til Luxembourg. Som kampen udviklede sig i går aftes fik vi ikke brug for hans kvaliteter mod Norge, og der er jo desværre også begrænsninger for, hvor mange spillere vi kan skifte ind i løbet af en kamp, forklarede landstræner Morten Olsen søndag formiddag til dbu.dk.

Stadig seks Brøndbyspillere med

U21 landsholdet der efter 2-0 sejren over Norge indtager førstepladsen i sin pulje, spiller tirsdag aften kl. 19:30 kombineret EM- og OL-kvalifikationskamp mod Luxembourg. Her repræsenterer Jonas Kamper, Allan Olesen og Dennis Cagara Brøndby IF's farver.

A-landsholdet spiller onsdag aften klokken 20:00, og mon ikke der her bliver genvalg til midtbanegeneralen Morten Wieghorst. Du kan følge Vestegnens Drenge i nationaldragten direkte på TV3.