Første fan på Walk of Fame

19.06.2003 00:00

I går fik den første fan plads på Walk of Fame. Det skete da Steen Lessels der bl.a. tidligere har markeret sin fantilhørsforhold til Brøndby IF i tv-udsendelser på TvDanmark, nedlagde en flise med sit navn i Walk of Fame foran CP Indgangen på Brøndby Stadion.

At også Brøndbyfans kan få plads på Walk of Fame, er med til at markere samhørigheden mellem spillere og fans. Initiativ-tager, Brøndbydirektør Bruno Nørregaard, forklarer:

- For Brøndby IF har det altid været vigtigt at bringe spillerne tættere på tilhængerne. Derfor er det naturligt for os at give plads til trofaste fans på Walk of Fame, og derfor vil det være muligt for fans at købe en sten og få sit navn lagt ned i fortovet sammen med spillerne.

Initiativ-tageren, kommerciel direktør Bruno Nørregaard, ønsker Steen Lessels til lykke med pladsen på Walk of Fame

Se video fra ceremonien her. Klippet fylder 3,4 MB og varer 1:26 min.

Om Walkof Fame

Først introducerede vi Wall of Honour for at at hædre Brøndby IF?s landsholdsspillere, nu fortsætter vi med at markere Brøndbyspillere gennem tiderne. Walk of Fame er et 100 kvadratmeter stort område foran CP Indgangen på Brøndby Stadion hvor 31 Brøndbyspillere som de første, har fået nedlagt en flise med deres navn på. Ideen er at ære de spillere, der får plads på Walk of Fame over for især fans og andre der besøger Brøndby Stadion.

De 31 spillere er udvalgt som 3 'hold' bestående af de første 11 landsholdsspillere, de 11 spillere, der har spillet flest kamp for Brøndby samt de spillere fra det nuværende hold der har spillet flest kampe, heriblandt Michael Laudrup, Kim Vilfort og nuværende Brøndbyanfører Per Nielsen.

Plads på Walk of Fame

Læs mere om hvordan du sikrer dig en plads på Walk of Fame her (kræver Adobe Acrobat Reader).