DS: Uafgjort i Jægersborg

03.06.2003 00:00

For træner Tom Køhlerts U-trup spillere, blev weekendens kamp i Danmarksserien en lærerig af slagsen. Mod et fysisk overlegent hold formåede talenterne at score hele tre gange. De seks scorede mål i kampen blev dog fordelt ligelidt, og begge hold kunne efterfølgende tage til takke med et point hver.

På en meget vanskelig bane var forholdene for teknisk fodbold mildest talt svære, men endnu engang beviste talenterne, hvorfor de er rækkens bedste offentsive hold. I sæsonens foregående 27 kampe har de scoret hele 80 gange.

Køhlert tilfreds

Tom Køhlert var dog tilfreds med det uafgjorte resultat, hvor de unge talenter mødte nogle meget rutinerede spillere.

- Det var egentlig en udmærket kamp, hvor vi specielt i 1.halvleg flytter os godt for hinanden, men for anden kamp i træk, scorede modstanderen efter få minutter. Det er selvfølgelig noget vi skal rette. I anden halvleg formåede de at presse vores spillere via deres fysisk. Vi løb simpelthen tør for kræfter og udligningen i de kampens sidste minutter var egentlig forventet. Nogle af spillerne kunne ikke engang hoppe efter bolden i de sidste 20 minutter. Det er det eneste punkt hvor vi ikke rigtig kan gøre så meget, fortæller Tom Køhlert.

Lorentzen scorede igen

er Lorentzen scorede DS-holdets første mål, mens Martin Arlofeldt scorede til 2-1. Efter klumspil udlignede Jægersborg inden pausen. På en flot frispilning af Daniel Agger scorede Karsten Johansen til 2-3, men hjemmeholdet udlignede altså kort før tid på endnu en klumspils situation.

Med en placering lige over nedrykningsstregen,var det de stærkt kæmpende værter der umiddelbart kunne bruge det ene point til mest.

Næste opgave

Allerede i aften kl. 18:30 skal Køhlerts lærlinge på arbejde igen når Brøndby IF spiller hjemme mod Gladsaxe-Hero. DS-holdet får til den kamp tilgang af A-truppens Niki Zimling samt ynglingespilleren Mustafa Bozkurt.