DS: Seks mål af Karsten i storsejr

04.06.2003 00:00

Efter 3-3 resultatet i weekendens kamp mod Jægersborg, havde DS-spillerne i går mulighed for at sætte tre point på kontoen i hjemmekampen mod Gladsaxe Hero. I turneringens første indbyrdes opgør i Gladsaxe vandt de unge Brøndby talenter 6-0 og endnu engang leverede Tom Køhlerts tropper en underholdende og målrig kamp.

8-0 stod der på den elektroniske lystavle bag det ene mål efter dommerens sidste fløjt. Karsten Johansen der dagligt træner i A-truppen scorede hele seks mål, mens er Lorentzen og Hans Mathiesen tegnede sig for et hver. Tom Køhlert havde følgende kommentar til resultatet.

- Det var flot. Vi spillede en udmærket kamp og får scoret en del mål. Vi havde chancer til mange flere mål, men nu runder vi snart 90 mål i ligaen i 28 kampe. Karsten Johansen scorede et par flotte mål, og ved de andre scoringer følger han op på nogle returbold. Det viser at han stod de rigtige steder, fortalte træner Tom Køhlert.

I morgen drager U-truppen suppleret med et par enkelte spillere fra A-truppen til en international turnering Tyskland, hvor de talentfulde spillere bl.a. kan møde store hold som Boca Junior, Borussia MönchenGladbach, Werder Bremen, Slavia Prag og Serbien og Montenegros U-19 landshold.

Tom Køhlerts tropper er kommet i pulje med Borussia MönchenGladbach og Vienna Wien. Af de fire puljer går gruppevinderen videre til kvartfinalen, mens 2. og 3. pladsen skal spille om at gå videre. Finalen spilles på søndag. Sidste år var det Uruguays U-19 landshold der vandt den stærkt besatte turnering.