DS: Dårlig generalprøve giver god p...

16.06.2003 00:00

Et gammelt ordsprog beretter at dårlig generalprøve giver god premiere, og med lørdagens Danmarksseriekamp i mente, må man på Vestegnen håbe at de gamle mundheld, stadig gør sig gældende i dagens Danmark. Onsdag har Laudrups tropper muligheden for at sikre sig Danmarksmesterskabet, når F.C. København gæster Brøndby Stadion, men allerede i lørdags spillede de to klubbers reservespillere mod hinanden.

F.C. Københavns (KB) dyrtbetalte reserver var trods alt for stor en mundfuld for Tom Køhlerts unge U-trup talenter. I lørdagens hjemmekamp mod KB i Danmarksserien indkasserede de blå-gule talenter fire mål, mens Mads Junker pyntede til slutresultatet 4-1. KB-holdet stillede med flere prominente og rutinerede fodboldnavne, heriblandt Carsten Fredgaard der tegnede sig for to mål.

Rent fysisk har Køhlerts spillere været plaget af et hårdt program, der i Pinsen bød på international turnering i Tyskland (sluttede som vinder) og Danmarksseriekamp mod Østerbro i tirsdags som blev vundet 2-1.

På forhånd var det aftalt at resultatet af kampen, også skulle tælle i reserveholdsturneringen, hvor Brøndby reserverne samletsluttede på en flot 2.plads.

Mads Junker var eneste Brøndbyspiller der kom på måltavlen mod i sæsonens sidste DS-kamp.