DM Guld til Brøndby IF

14.06.2003 00:00

Hvis drengene skulle have glemt sidste sommer, demonstrerede Brøndby IF?s bedste kvindehold i dag hvordan man vinder mesterskaber. Den blå-gule titelhøst fortsatte nemlig, da Elitedivisionens bedste hold på udebane besejrede OB?s bronzemedaljevindere med 1-0, og de nærmeste rivaler fra Fortuna Hjørring hjemme tabte deres sidste kamp.

Dermed er den skrivebordssejr Brøndby IF blev tilkendt sidste uge irrelevant for placeringen af guldmedaljerne, der under alle omstændigheder bliver hængende om halsen på Tine Cederkvist og co.

Vestegnens Piger - Danmarksmestre 2003

Dagens kamp så længe ud til at skulle ende uden scoring. Efter 0-0 ved pausen blev kampens enlige mål scoret af en odenseansk forsvarsspiller kort inde i anden halvleg. Heldigvis for Brøndby IF i eget net!

Herefter kunne de gulblusede hive en fortjent sejr, og dermed DM-pokalen, hjem til Vestegnen.

Hårdt fight for guldmedaljerne

Det var holdets 16. sejr af 21 mulige, og fraset skrivebordskampen mod FV København er det kun blevet til et enkelt nederlag i turneringen.