Der er virkelig noget at se frem til!

22.06.2003 00:00

Det endte med et nederlag og sølvmedaljer, men alligevel kan Michael Laudrup og Co. se tilbage på en tilfredsstillende sæson. Stor spillemæssig fremgang og to pokaler til skabet. Sigende for spillernes præstationer havde TV3 da også hele 5 Brøndby-spillere på forårets hold, hvor Laudrup i øvrigt blev kåret som forårets træner.

Alligevel var det naturligvis en flok små-skuffede spillere, der forlod sæsonens sidste kamp med et 4-3 nederlag efter en mildest talt svingende præstation.

Allan Olesen ærgrede sig over resultatet.

- Jeg var jo nok skyld i det ene mål, jeg slap min markering, så den må jeg tage på min kappe. Vi spillede en forfærdelig første halvleg, men vi kom så godt igen i anden. Vi satsede selvfølgelig hårdt efter pausen, men det gav så nogle huller bagved. Det var jo i bund og grund en kamp vi skulle vinde, uanset hvad resultatet blev i Parken. Vi skulle spille vores chance, men det må man så sige at vi ødelagde selv fra start.

- Lige nu er jeg ikke tilfreds, det er jo desværre afslutningen man husker på, uanset hvor godt foråret ellers har været. Nu skal vi have noget ferie, og så går vi efter guldet i næste sæson.

Uforståelig start

Per Nielsen forstod ikke helt, hvorfor tingene så ud som de gjorde i første halvleg, men mener ikke at spillerne tænkte for meget over det tabte guld.

- Nej, sådan havde jeg det i hvert fald ikke. Jeg ville meget gerne slutte af med manér, men desværre virkede det som om trænerne snakkede for døve øren inden kampen. Vi vidste hvad vi skulle undgå, og alligevel skete det.

- Jeg har nu vundet 4 guldmedaljer og 4 sølv. Det plejer at skifte lidt, så det tyder jo godt for næste sæson, smiler han. Spillemæssigt og resultatmæssigt har det været pil op hele sæsonen, så nu gælder det om at fortsætte udviklingen ind i næste sæson. Det skal nok blive godt, forsikrer han.

Laudrup ser frem

Michael Laudrup, der ændrede opstillingen til noget, der lignede3-3-4 efter pausen,var lidt irriteret over nederlaget.

- Det var da god underholdning i anden halvleg. Vi var desværre lidt for længe om at komme i gang. Måske sad onsdagens kamp lidt i baghovedet hos enkelte, men hvad der præcis skete de første 45 minutter må du altså spørge spillerne om, lægger cheftræneren ud.

Trods skuffelsen var Laudrup både glad og godt tilfreds med sæsonen som helhed:

- I dag får tilskuerne fuld valuta for pengene, og jeg synes vi får sluttet ordentligt af. Over hele sæsonen er det gået fremad, og med den trup vi har nu, suppleret med et par rutinerede kræfter er der virkelig noget at se frem til. Sidste år startede vi så at sige forfra. Når vi mødes om 14 dage er det med et helt andet udgangspunkt, som jeg virkelig glæder mig til at arbejde videre med, smiler han.

- Det er vigtigt at vi vandt pokalen, så vi ikke står tilbage og ?kun? har spillet godt uden at vinde noget. Vi har taget meget med os fra denne sæson, og nu bruger vi onsdagens kamp som startpunkt for de næste skridt vi skal tage. Der er helt sikkert ting vi kan blive bedre til, men det er jo netop derfor vi træner. Truppen er blevet bredere og bredere i løbet af turneringen, og jeg glæder mig virkelig til at fortsætte arbejdet, fortæller han og kigger lidt ud i luften, som om han allerede er i gang med at udtænke de nye finesser holdet skalfremvise efter sommerferien.

Allerede om 14 dage mødes spillerne igen. I denne sæson kom fodbolden hjem, efter sommerferien starter arbejdet på at hente flødekanden hjem, hvor den har det bedst.

Der er virkelig noget at se frem til!