Dan: I bund og grund ikke dårligt

22.06.2003 00:00

Det var en alt andet end begejstret Dan Anton Johansen der i Brøndbyomklædningsrummet på Silkeborg Stadion så tilbage på 3-4 nederlaget til Silkeborg i SAS Ligaens 33. og sidste spillerrunde.

- Vi spiller ad helvede til.En lortekamp, ganske enkelt, og selv om vi nu står med sølvmedaljerne om halsen, så havde vi jo sat næsen op efter noget mere. I starten af ugen så det jo ret godt ud, men nu er det en tam fornemmelse. I bund og grund er det jo ikke dårligt med sølvmedaljer, men vi havde forventet noget mere.

Netop kampen kunne blive vital såfremt sidste års sølvvindere satte point til på hjemmebane, og derfor ærgrede Dan Anton sig da også over at Vestegnens Drenge ikke kunne 'holde deres aftale' og besejre Silkeborg, for der kunne jo ske noget uventet i Parken.

- Vi havde inden kampen talt om at vi skulle passe på dødboldsituationer, og så scorer de på to, det er simpelthen for ringe. Vi troede på at AGF kunne tage point fra F.C. København i parken, så det var nok den værste start man kunne få. Vi spillede jo en elendig første halvleg, anden halvleg var noget bedre, men det er stadig ikke godt nok.

Skuffelse er en naturlig reaktion på en uge hvor drømmen om guld definitivt blev konverteret til virkelighedens sølv. Den tætte midtersvarer konkluderede:

- Lige nu er jeg meget skuffet, men når der er gået et stykke tid, tror jeg at vi kan se tilbage på denne sæson med tilfredshed under alle omstændigheder. Nu skal vi have noget ferie, og så når der er gået en uges tid, kan vi begynde at se frem til den næste sæson.