Dagens træning: Unge slog gamle

05.06.2003 00:00

Det er ikke alle der kan tillade sig at holde fri Grundlovsdag; således var det en amputeret A-trup, der i dag var samlet til træning under solen bag Brøndby Stadion. 10 spillere var alt hvad Laudrup og Faxe kunne mønstre, pga. diverse landsholdssamlinger, og da U-truppen samtidig er draget af sted mod det tyske, var der heller ikke ressourcer at hente der.

Igen i dag måtte Mogens Krogh trække i træningstøjet og forestå træningen med er Ankergren og Kim Drejs. Han måtte dog erkende efter træningen, at formen ikke helt er holdt ved lige.

- Ja, det er jo lidt hårdt når man ikke er lige i form, jeg kan da godt mærke i benene at jeg har stået og sparket bolde på mål i dag. kom det fra den tidligere førsteholdsmålmand.

Mogens undlod dog at fortælle hvad de fremmødte ellers havde set; de sidste 45 min. af træningen stod for hans vedkommende på udstrækning og slikken sol i hyggelig samtale med Per Bjerregaard, der ligeledes var mødt frem.

For spillerne stod dagens program på afleverings- og afslutningstræning, og i den sidste del af dagens træning spil til to mål, hvor de unge fik muligheden for at ydmyge de gamle. Om det var varmen eller generel træthed i de gamle ben, der gjorde udslaget skal her være usagt, men de unge gik til opgaven med oprejst pande, og trak sig da også sejrrigt ud af duellen, til stor ærgrelse for specielt Dan Anton Johansen.

Fredag er der træning igen kl. 10.00, den sidste inden en del af spillerne kan holde en sjælden, men fortjent weekend fri. Dog gælder det jo som bekendt ikke for en stor del af Brøndby IF?s spillere, der skal repræsentere Danmark i weekendens kampe.