Dagens træning: Sol og god stemning

17.06.2003 00:00

Med solen bagende over et velbesøgt Brøndby Stadion, trænede spillerne i dag på det flotte græstæppe, mens klubbens øvrige baner blev benyttet af en masse glade børn, der havde aktivitetsdag. Som også tilfældet var i går, er det højt humør og spillelyst der plager spillerne, forud for årets guldbrag mod F.C. København i morgen.

Både Mattias Jonson og Allan Olesen var tilbage efter sygdom og er derfor igen til rådighed for Michael Laudup.

Sidste gang F.C. København var på besøg, var i Pokalturneringens kvartfinale, hvor det blev til en 1-0 sejr til Vestegnens Drenge, og efter 4-0 sejren over OB i søndags, er Dan Anton Johansen også optimistisk forud for kampen i morgen.

- Det bliver stort. Vi spillede godt mod OB i søndags, men det bliver en helt anden kamp i morgen. Vi har en masse selvtillid og jeg tror da helt sikkert på at vi kan vinde, men vi kan tillade os at spille uafgjort, hvilket F.C. København ikke kan. Jeg forventer også at der bliver en kanon stemning på lægterne, så det skal nok blive fedt, slutter Dan Anton Johansen.

Mattias Jonson var tilbage efter sygdom og viste fin målnæse.

´

Spillerne duellerede mod hinanden i korte spurtløb, hvor Faxe bestemte hvilke. Det var ikke helt nemt, og som det også ses her, var spillerne ikke altid enige om hvilken øvelse de skulle lave.

Ruben Bagger vender her og kan se frem til et guldbrag i morgen på Brøndby Stadion.

Dan Anton spejder mod sin direkte konkurrent i løbeduellen.

En udsendt reporter troppede naivt op i en F.C. København trøje, men spillerne (med John Faxe i spidsen)ønskede ikke at blive interviewet med den påklædning, så efter længere tids tøven måtte journalisten smide trøjen og iføre sig en overtrækstrøje, til stor jubel blandt spillerne...

Specielt under omklædningen var spillerne nysgerrige. Her kigger Dan Anton og Per Nielsen, mens Allan Olesen kæmper med at holde masken.