Dagens træning: Næsten fuldtallige

13.06.2003 00:00

For første gang i en rum tid, var der tæt ved fuld deltagelse til dagens træning, men både John Faxe og Michael Laudrup deltog som vanlig i de fleste træningsøvelser. Auri og Mattias Jonson var atter tilbage efter landskampe med fædrelandene, mens Morten Wieghorst i dag plejede en mindre knæskade i styrkerummet, hvor også de to unge talenter, Dennis Cagara og Ronnie Bendtsen knoklede.

Thomas Kahlenberg deltog på fuld styrke, og lignede alt andet end en spiller der var præget af en skade. Kahlenberg var således topscorer i det afsluttende spil, hvor tre hold kæmpede om sejren i et intervalspil, der strækte sig over 30 minutter. Udover en masse flotte mål, var han også matchvinder for det blå hold, der løb med sejren via imponerende flot kombinationsspil. Specielt samspillet mellem Martin Retov, Mads Jørgensen og Kahlenberg var lige til fodboldens ABC. Peter Foldgast var skarpretter, mens Per Nielsen lukkede af defensivt.

Det sejrende hold så til mens gult og orange hold kæmpede om at undgå nederlag.

Auri var tilbage på træningsbanen efter ophold i hjemlandet Litauen, hvor han spillede fuld tid i landskampen mod Island.

Mattias Jonson var også tilbage efter et par flotte landskampe for Sverige, hvor det bl.a. blev til hattrick mod San Marino.

Kamper var i dag en konstant kilde til uro, men via flot målmandsspil af Ankergren, kneb det med udnyttelsen af de mange chancer.

Kamper overlister her Ankergren, men bolden når aldrig helt over målstregen.

Her tackles Kamper af Jòn Rói Jacobsen, der spillede i begge færørske landskampe inden for den sidste uge.