Dagens træning: God slutspurt af Laudrup

06.06.2003 00:00

Med blot ni spillere klar til træning i dag, måtte Michael Laudrup og John Faxe Jensen atter træde til og lære de unge spillere tricks og finesser. Også tidligere målmand, Mogens Krogh, der for tiden hjælper målmændene, var aktiv i det afsluttende interval-spil. På sin stationære plads som bandespiller ved den ene målstolpe, lykkedes det alligevel Mogens Krogh at blive skadet i lysken, da han strakte sig efter en høj bold.

Intervalspillet, der denne gang var sidste træningsspil forud for spillernes tre-dages ferie, giver samtidig de vindende spillere håneretten. Og alene dømt ud fra dagens træning er det ikke blot et spørgsmål om håneretten, men i ligeså høj grad prestige der er på spil.

De tre hold skiftedes til at spille et hold mod et andet i to minutter, mens det overskydende hold var bander til fordel for boldholderen.


Gult hold, bestående af John Faxe, Kim Daugaard og Ruben Bagger startede som lyn og torden med nogle flotte mål.

Kim Daugaard øger med et behersket inderside spark.

Kim Drejs og Dan Anton var noget misfornøjede da blåt hold, bestående af Peter Foldgast, Karsten Johansen og Mads Junker scorede endnu engang.

Orange hold, Martin Retov, Dan Anton og Michael Laudrup, var på et tidspunkt spillet helt ned i kulkælderen, men med Laudrup i storform, spillede de sig tilbage i kampene.

Martin Retov affyrer her et projektil mens John Faxe ser til fra stregen.

Hårdtarbejdende Dan Anton Johansen scorede det afgørende mål så orange hold i den kommende tid har den vitale håneret.

Sidste punkt på dagens program var fem minutters afsluttende løb.